4

до мисионера

преди 9 години

Къде ги тия гърци? 2 пъти идвам, не ги видях :) За 2-3 часа горе всеки път я се качиха 30-40 човека, я не.То в кой град е Пергамон? Близо е до няколко, ама сефте чувам, че е в град :)Този недоволния за 2 дена похарчи в тази част на Родопите близо 300лв. Малко много, повече няма да са там със сигурност :)Разказах и на всички приятели, да не се объркат случайно :)

3

мисионера

преди 9 години

до един посетител - за разлика от теб гърците не се оплакват нито от змиите нито от входната такса.един недоволен по-малко в града ни.

2

един посетител

преди 9 години

Вземети си оправете змиярника, че какво ли нямаше. Не археолози, херпатолози трябва да идат там. Баси 3 лв. вход, а приятелката ми подскачаше на всеки метър. Поне не бях виждал усойница досега наживо :) Бил съм и в Пергама, дето е пак на връх, шумка, не шумна. Вярно таксата за вход е по-висока, но определено бих ги дал пак, за разлика от Перперикон.Пътувахме 200км за нищо, здраве да е. Нито лев не бих отпуснал повече за там.

1

Анонимен

преди 9 години

Човек като гледа какво е рззкопал Овчаров и какво са разкопали на други места колегите му с драстично по-малко пари се пита - този до кога ще *** пари от държавната трапеза?!