9

king_for_a_day

преди 9 години

Да бе, в България всичко ни е по-хубаво - и планините, и жените, и Искъро е по-длибок, и патките са ни по-големи, да не говорим, че сме по-умни.Ти колко пъти си ходил в Алпите, че така смело се изказваш? Подозирам, че и в изброените български планини си стъпвал само през някой лифт, ама нищо, пиши си...П.П. И това за грозните скали някакъв сарказъм ли беше?

8

баиконур

преди 9 години

В случая се чудя кое е по-грозно- скалите или постройките....Иначе не виждам лошо човек да строи незамърсяващи обекти в планините....С изсичането на вековни гори въпросът разбира се е друг...В България природата е уникална- Рила, Пири, Родопите... родните пейзажи са в пъти по-запленителни... естествено и изцепките са ни по-фрапиращи :))))))))))))

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКое си е Верно - Веро ! Па и с кво щеше да снима ??? Човешко творение ....

6

Анонимен

преди 9 години

Аман от ***! Дай да оставиме природата , а ние да се върнеме в праисторическата ера.

5

шваба

преди 9 години

*** , по-*** , най-***=БУГАРИН.

4

Анонимен

преди 9 години

"Замисляли ли сте се как изглеждат творенията на човечеството редом до тези на природата?"Гротескни.

3

Анонимен

преди 9 години

лицемерно изказване, точно в алпите има милиони местенца, където и следа от човешко присъствие няма да намериш, ама аз такива много ги обичам - ползват пътища, лифтове и хотели и се придържат към обработената част за тези, които обичат планината, но нямат физиката, познанията, времето или желанието да се катерят с дни да се насладят на гледка и природа. Не вярвам този да е вървял от Парма до алпите пеш - 60/70 часа.

2

ebb

преди 9 години

мале ела снимай Банско и ум ще ти зайде, а до тоя с параграфа те тия дето са ги строили да не са извънземни бре или са летели

1

15

преди 9 години

Еторе, ела на нашето Черноморие, да си издрайфаш червата