11

Уахахахха

преди 9 години

"ква тераса, кви пет лева? Това за всички *** е най-ненужната част от жилището им, която веднагически се обособява в склад, за да може целият свят да им гледа *** и мизерията, или се зазижда, за да може да се чувстват още по-отделени от външния свят в 60-те си квадрата бърлога.." Да!Или се почват да се гледат корени домати,краставици и друг зарзават там.Пекът се чушки,вари се зимнина....

10

Айде бе?

преди 9 години

До галактикаУпомени за кой град говориш защото ако е за северната столица на Италия е АБСУРД да се простира на балкона.ЗАБРАНЕНО Е!

9

Мразя Дианабад

преди 9 години

И нашият балкон си плаче за ремонт, не толкова естетично, а за да не падне. Иначе пред блока има много дървета, ние също гледаме доста цветя, обаче да седиш и да си пиеш кафето е напълно невъзможно, защото сме на нисък етаж, а в градинката се събират всички алкохолици и все едно си при тях :( А като добавим и дебнещите отвсякъде клюкарки, май наитина е най-добре да си разшириш кочинката, поне стените са си стени.

8

Анонимен

преди 9 години

Аз го приключих скоро!Една-трета остъклена! Там турих и щори. Гранитогрес, ламперия. Сложих и плъзгащи се странично комарници, че не обичам да ми жужуат разни насекоми., които все се въртят около цветята.На 13 етаж съм. Гледка към Витоша и повече от половин София.Масичка, пейка, стол! Привечер обичам да си седна на балкона и да поразцъкам на лаптопа - информация и понякога игрички! Понякога удрям и по една бира или малко уиски!Човек трябва да се радва и на малките неща!

7

Анонимен

преди 9 години

Ремонт на купчина скрап и бетон?Иска ни се да живеем човешки ама....

6

Анонимен

преди 9 години

Ба си мамата,тъкмо приключвам с подобен ремонт-вгорчи ми се живота за почти един месец! Мръсотия до шия,целият апартамент прашаса,на жената и се отваря работа за поне една седмица.Финансово също не е леко-премахване на старото остъкление и ново такова 1500 лв.,плочки,400-500,шпакловки,мазилки,изолации и др.врътни,нов климатик,че стария се беше сдухал-5 000 дано ме оправят!

5

...

преди 9 години

Каква изкуствена трева.. един дървен декинг, малко зеленина, цветя, една масичка и ... само да имаш хубава гледка, а не на 10м от теб да е съседния прозорец. Но така пак не е проблем - едни по-високи зеленини, нещо като мини дръвчета, не знам как се казват, и нещата заспиват. Дрехите - или вътре на сушилник или в електрическа сушилня. Вън и без това е адски прашно и мръсно

4

Анонимен

преди 9 години

ква тераса, кви пет лева? Това за всички *** е най-ненужната част от жилището им, която веднагически се обособява в склад, за да може целият свят да им гледа *** и мизерията, или се зазижда, за да може да се чувстват още по-отделени от външния свят в 60-те си квадрата бърлога..

3

Анонимен

преди 9 години

Те както и да ги освежиш, кат оси проснат насраните *** с опакото навън и като натрупат с буркани и стара мебел...за какво си говорим?

2

Анонимен

преди 9 години

Ами те и сега им придават.... едната в цикламено, другата в ***, третата в бяло, че е най-евтино, а четвъртата не пипвана!Никой не си дава сметка, че това е екстериор, не интериор и не можеш да си боядисаш в какъвто цвят ти харесва!*** е тотална. Абсолютна проява на безвкусица.

1

зет

преди 9 години

Точно преди 3-4 дни ми се изтърси тъщата на гости, да ни видела. Казах й, Супер, че си дошла, нали ще ни помогнеш малко, че сме на работа всички... Купих й фасаген, дадох й един валяк и викам мини терасата, че има мухъл. Оная не знаеше какво да каже, мина я, а на другия ден си тръгна, щото й изникнала спешна работа!