316

Симеон Димитров

преди 9 години

Малко по късно стана ясно че украинските 3 бригада са в обкръжение. Три седмици по късно от попадналите в обкръжение 6000 украинци се измъкнаха, при това без никакво въоражение около 1000. Останалите 5000 се водят безследно изчезнали. (термин с който фашагите се опитват да скриват загубите си). Каквото и да говорим Русия е уникална страна с огромни запаси от ресурси. Никой не трябва да си прави илюзии че те ще оставят работата така.

315

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecисторията се повтаря ...... 100 години след Първата световна война ..... каква лоша памет на всички ......

314

факти

преди 9 години

До аб 392- "Киев ще е началото. Краят никой не може да предвиди."Може , може- краят на рф е краят на тази история! Путин ще си счупи отровните зъби и войнолюбивата тиква на раменето си, и даже руското му "нато" няма да предотврати разпада на рф!

313

ukrainec

преди 9 години

До Иван Сотиров -- Русия е обкръжена от Натовски държави не по вина на Америка а по вина на себе си-от векове терерозира,граби,напада,разрушава съседните държави( Полша,Прибалтииските,Финландия ,Румъния,Япония и т.н. и т. н.-това го прави от преди да има САЩ и НАТО-какво се чудите че е окръжена ?

312

Анонимен

преди 9 години

тя воината си се води от няколко месеца,това не е новина,а по скоро го пускат като повод да получат подкрепа от сащ

311

проруски

преди 9 години

Пак ли ти ***?! Писането не ти се отдава, защото не пишеш обективно, интересно колко ти плащат? Много повече от 1129 мирни жители са убити само, но ти не си правиш труда да ги напишеш. Стига с тези двойни стандарти. Украинските власти са убийци и американски ***, стига си ги цитирала.

310

Анонимен

преди 9 години

Толкова им е стремителна атаката, че само вчера са им унищожили 125 еденици бронетехника. Бързаха да се похвалят , че са превзели Саур-могила ама и това излезе невярно. Министъра на отбраната е докладвал на Порошенко, че армията вече е неспособна да води бойни действия. По данни на CNN от Украйна са изстреляни балистични ракети по посока Русия. Не е известо дали по Русия или по Донецк, но така или иначе руското ПВО ги е прихванало и унищожило. Засега западняците са в шах и нямат думи.

309

niki

преди 9 години

Amerika se mesi navsiakade po sveta zazdava konvlikti . Uspiaha da srinat arabskite darjavi i sega e red na Ukraina

308

Ха ха

преди 9 години

Само ползвам интернет, някои ако се сети още нещо да каже.

307

ha ha

преди 9 години

Най- добре е да наложим снкций на американците ,аз вече не пия кока кола ,не зареждам на шел , не дъвча ригли не ям зеленчуци пръскани с монсанто , не пуща бритиш американ табако. И без това всичко това е отровно и гадно.

306

безпартиен

преди 9 години

Цялата напрегната ситуация около отношенията на Украйна и Русия цели единствено повишаване на цените на суровините добити и продадени от Русия.Само наивници си мислят,че компаниите добили и продали нефт,газ,метали и други са руски.Истинските собственици не са Русия и руснаците.Заемите взети от Украйна ще се връщат от поколения украинци.Ще ги похарчат за оръжия които ще използват,все едно ще са изгорили парите си.Ама кой да мисли с години напред.

305

аб

преди 9 години

Киев ще е началото. Краят никой не може да предвиди.

304

Иван Сотиров

преди 9 години

21БКП преди 26 минутиДо Румбо --382;Русия наруши подписаните от нея споразумения с Украйна.1994 и 1997 г САЩ,Англия ,Русияи Франция подписаха с Украина споразумение за гарантиране териториалната и цялост и независимост заради това че се отказа от притежаване на ядрено оръжие. Тъй , тъй нарушиха го . Но да видим НАТО кой обещания наруши??Да не се разраства към територията на РФ . Погледни картата на Държавите в НАТО от 91 г. и сегашната карта виж кой е агресора.

303

Иван Сотиров

преди 9 години

По публикацията работи: *** Василева Пази Боже сляпо да прогледне.

302

Бай Григор

преди 9 години

До 383 - абе , ти промит мозък такъв , не знам защо ти се вързах на писаниците ,обаче ще ти обадя едно , Русия винаги е защитавала своето и то доста успешно и тъй като Украина е исконно руска територия , винаги е била "украина на России " ,била е полска , татарска но никога не е съществувала такава държава - да подкрепяш законноста на Украина е все едно да признаеш македонска нация ....

301

БКП

преди 9 години

До Румбо --382;Русия наруши подписаните от нея споразумения с Украйна.1994 и 1997 г САЩ,Англия ,Русия и Франция подписаха с Украина споразумение за гарантиране териториалната и цялост и независимост заради това че се отказа от притежаване на ядрено оръжие.

300

Анонимен

преди 9 години

*** *** с *** *** се гръмни някъде

299

anonimen

преди 9 години

Ne vi li omrazna da balvate gluposti i da promivate mozazite na horata

298

Анонимен

преди 9 години

до 382 " Оцелявaнето" зa русия ознaчaвa окупирaне нa чужди земи- Aбхaзия, Осетия, Крим, Донбaс..., стрaнно " оцелявaне"!?! То върви и със свaлянето нa минaвaщи нaд контролирaни от войските им територии..., стрaнно " оцелявaне"!?!

297

Румбо

преди 9 години

Че тя войната си върви,ескалира,с тенденция да стане ядрена!И не е украинци-сепаратисти или хунтаджии-опълченци,а САЩ-Русия!Американците се борят за запазване и укрепване на световното си господство,а руснаците-за оцеляване!Кое е по-справедливо-преценете сами!