35

Анонимен

преди 9 години

До sttekataАбе пич,те заводите на тия марки коли са отдавна там бре! Вземете прочетете нещо...

34

sttekata

преди 9 години

Санкциии???! Ами добре, най-голямата санкция е спиране на вноса на автомобили (нови) за РУСИЯ!!!Защо никой не ги спре - BMW, AUDI, MERCEDES, CHEVROLET И Т.Н.???!!!ТОГАВА ЩЕ СЕ ВДИГНАТ САМИТЕ ХОРА НА БУНТ КАТО НЯМА КАКВО ДА СИ КУПЯТ!!!НО...!!!! НО НАЛИ ТОГАВА ЩЕ БРЪКНЕМ В ДЖОБА НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ!!! И ЗА ПО-ЛЕСНО ДУПЕГЪЗЦИТЕ ЩЕ НАБОЖУРИМ - БЪЛГАРИТЕ С ЮЖЕН ПОТОК!!! ЕТО ЕДНА АКТИВНА МЯРКА ЗА САНКЦИЯ , НО НЯМА КОЙ ДА Я ПРИЛОЖИ, ЗАЩОТО ТАМ ЗА ПАРИТЕЕЕЕ!

33

АН

преди 9 години

ИМА РУСКА ПРИКАЗКА НА ОПАШКА СОЛ ДА СЛОЖАТ НА РУСИЯ ПРОСТИ АМЕРИКАНЦИ

32

Анонимен

преди 9 години

Първо да си оправят "демократичната" Либия, Ирак и Авганистан!

31

до 72

преди 9 години

Кой ти каза, че не реагира и отде знаеш де са му ракетите, може да мълчи, но действа, защо мислиш тече такава пропаганда срещу него!

30

Анонимен

преди 9 години

Октомври като спре газа за Западна Европа , ще ги питам аз тия *** какви санкции ще въвеждат!!

29

void

преди 9 години

Като чета коментарите тук и започва да ми се промива мозъка... Да - щатите са най-черните на този свят. Да - Русия е най-великата чиста и свята сила на света. Да - Европа мисли лошото на братска Русия. Да - по-добре да сме с руснаците, отколкото с фашистите от Европа. Да - по-добре Путин отколкото Сорос. Да - Руснаците са братя християни, а украинците са фашисти неверници... Да на Русия, Не на Европа и САЩ... Ама от друга страна милиони българи емигрираха на запад и нито един в Русия... Мишки!

28

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 73 няма да стане,бъди спокоен! Сегашната надпревара във въоръжаването е точно обратното на тая от 80-те!Сега Русия предизвиква САЩ!Обаче руснаците тоя път са съсредоточени върху евтини,но ефективни оръжия,но подлъгват американците,че имат проекти за бомбастични супер оръжия!Целта им е да ги вкарат в непосилни разходи,при растящо недоверие към долара(т.е. невъзможност за неограничено печатане на пари).

27

me

преди 9 години

Ми да, руснаците трябва да контролират по-сериозно границата си с Украйна и да не позволяват на стотиците хиляди бежанци да преминат. Защото сега украинската армия просто не може да ги изтреби докато са на руска територия. А очевидно това е част от плана за справяне със сепаратистките настроения (въпреки че те в началото бяха по-скоро федералистки), просто да се изтребят несъгласните и да се приключи с въпроса. А колкото до европейските страни - стават все по безпомощни и жалки.

26

До НФБ - 62:

преди 9 години

Прав си най-голямата грешка е НЕЗНАНИЕТО, ЗАТОВА ВЗЕМИ СЕ ОБРАЗОВАЙ МАЛКО! Нито в Ирак, нито в Афганистан, нито в Либия, нито в Сирия САЩ НЕ ВОЮВАТ САМИ А С РАЗЛИЧНИ КОАЛИЦИИ! В Корея и Виетнам пък става въпрос за граждански воини между комунисти и демократи (наричам ги така просто условно), които са подкрепени съответно от пак условно комунистически съюз (СССР, КНР, КНДР и така нататък) и да кажем демократичен съюз (САЩ, Австралия, Нова Зеландия и различни други държави)!

25

АРХАНГЕЛ до 61

преди 9 години

Киев е столицата на викингите! Обаче държава Украйна никога не е имало! Понятието идва от времето на Петър и Екатерина! Означава 'у края', накрая на империята! И темата е защо евродебилите ще налагат санкции на Русия, а не на режима в Киев, който избива деца и старци!

24

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ

преди 9 години

Колко *** има по света. РУСИЯ НЕСАКРУШИМАЯ. Хитлер го научи по НАЙ-ТРУДНИЯ начин. Дано *** в БРЮКСЕЛ и ФАШИНГТОН са по-възприемчиви

23

До НФБ - 43:

преди 9 години

Ами те американците досега изобщо не спечели война сами поради простата причина, че не са водили такава! Обаче ТОЧНО НАМЕСАТА НА САЩ ВОДИ ДО ПОБЕДА НА ЗАПАДНАТА КОАЛИЦИЯ И СССР И В ПЪРВАТА И ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА! В противен случай сега България, Германия и съюзниците им ЩЯХА ДА ВЛАДЕЯТ ЕВРОПА И ПОЛОВИН АЗИЯ!

22

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Както винаги е било и винаги ще бъде, най-страшното нещо е незнанието! голяма част от пишещите тук, както и голяма част от 'европейците' нямат елементарна представа от история и география! Дори и *** политици се информират от медиите,а не от учебници! Затова и не знаят, че държава украйна няма, нито има украинци!

21

Анонимен

преди 9 години

Матео Ренци е с Путин. Не пишете глупости! И ако е в тия сбирки, то е защото се опитва да отвори прозореца на европейския к-нф за да влезе чист въздух.

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НФБВ Русия няма база, няма основа, няма традиция... - системата им не позволява задържането на учени и те масово се продават навън... - не може да се нарече супер сила една държава, която внася тоалетна хартия, и която не разполага с технологии да извлече от земята собствените си суровини... - една държава, която не може да произведе една свястна кола, телевизор или печка... - руснаците са обречени да бъдат крепостни селяни и роби до живот...

19

Чукундур

преди 9 години

Не бойте се господа!Владимир Шаломович Путин е еврейче.Така,че ще се разбере с отвъдокеанските си братя.Всичко е прах в очите на хората.Важното е далаверата с оръжието да върви.

18

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Леле че народИ аз това казвам... - Леле, че народ... - какви промити, червени мозъци...

17

Леле че народ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Украйна с кво може да се противопостави на Русия бе НПО а ? Вече нямат армия ,нямат икономика А още се правят на важни,щото имат все още газ,но това ще е до началото на зимата После ,идат масови фалити,масови съкращения и Украйна я очаква гладен Майдан,който ще е по-страшен от предишния Просто за 5 месеца тия *** на САЩ тотално сринаха останалото от държавата Украйна Ако Украйна е била малко по-зле от нас преди,то сега е по-зле и от Сомалия

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НФБПич, не се излагай... - ти поне не си глупав като Гошо ***... - това за Китай и Русия го забрави... - технологиите управляват света, а не суровините...