119

Зез

преди 9 години

Колко удобно за САЩ , ЕС да претърпява загуби. Колкото повече са зависими , толкова повече печалби за САЩ. Интересно ми е само ако им потрябва желязо , алуминий и пр. суровини, от луната ли ще ги вземат?!

118

Венелин

преди 9 години

до 152Като процент руснаците, но като абсолютна сума - ЕС.Според мен е много спорно, че руснаците въобще ще загубят нещо. Те продават сровини, а това се търси навсякъде. Ако не е ЕС, ще е Китай примерно. От друга страна ЕС продава стоки, а там конкуренцията е жестока...

117

Анонимен

преди 9 години

вижте числата,едните губят 0.4% а русия 4.8% от БВП. кой губи повече от санкциите

116

СЛОНА

преди 9 години

Зимата очаквайте нови високи цени на газта .Все пак ЕС иска една и съща цена за всички държави , и за богатия германец и за бедния българин . Странно, ЕС иска социализъм, всички да сме равни . Побъркана работа, знам че ще гризнем яко дръвцето и ще ставаме все по-бедни .

115

аха

преди 9 години

винаги сме билли на губещата страна и сега същото като ни резнат газта -европа ще дава тогава хахаха

114

Пази, Боже !

преди 9 години

Тук мирише на пръдня с водка - пак са ни налазили тролчики с ***....

113

Чиборатор

преди 9 години

Случващото се е ПОЗОР за политическото нищожество ЕС ! С цената на икономически загуби ЕС проължава да слугува на господаря си от Вашингтон. Смешно е всичко случващо се в Украйна и е жаллко в същото време ... а относно САЩ, вече никой за нищо не им вярва, дори гражданите на същия този нищожен ЕС ... само зомбираните кухати се радват на шутовете от Вашингтон !

112

Иван

преди 9 години

Внимание -Долнопробна журналистика - според текста ЕС губи 90 Русия почти 100, заглавието твърди обратното. Назначете си читави редактори. Друг въпрос е също машабите на икономиките. ЕС е в пъти по-мощна икономически...

111

Анонимен

преди 9 години

Вулгарастите, 80% от които живеят с под 300 лева на месец и които не могат да се справят с 5 *** в бутафорната си държавичка, са се загрижили за великата страна Русия и коравия и народ. Щеше да е смешно...

110

Анонимен

преди 9 години

ЕС е един гниещ труп, няма как да налага санкции на когото и да било, а относно САЩ, едва ли има интелигентен човек на тази планета, който все още да вярва на правителството им. В крайна сметка нищо страшно не се случва, просто еднополюсния свят постепенно се заменя от многополюсен, но САЩ го приемат трудно и ще ритат здраво.

109

Шоп

преди 9 години

До ТервелКои НИЕ? НИЕ сме аз и ти. Ти се оплакваш, аз не се оплаквам. Следователно ти си ***. Кой трябва да ти даде пари, като седиш в нета и плюеш европейците, американците, капиталистите, богатите, та и гастарбайтерите? За тебе предмет за възхищение е Путин как им лази по нервите, Путин как ги шамари, Путин как анексира... Ами *** при Путин да те зачисли на заплата, да видим колко ще ти плаща за 24/7 телешки възторг.

108

аз

преди 9 години

Ако Русия и Китай спрат да кредитират САЩ просто играта приключва. Това е на път да се случи. Поинтересувайте се кои държави са с най-голям външен дълг и ще разберете кой ще спечели тази игра.

107

Леле че народ

преди 9 години

До от Далечния Изток Япония налага,колкото да се отчете,но санкциите й са толкова смешни,че няма накъде Същото важи и за Южна Корея При положение,че Азия се нуждае от руските суровини,то въобще няма да прилагат нещо по-сериозно Все още Южна Корея е на опашка за руски газ,същото важи и за Япония

106

Анонимен

преди 9 години

До Шоп"До някои страни сме се доближили"До кои, Шопе? До Сенегал? Или Нигерия? За нигерия мога да се съглася - почти на съшото ниво сме!Но Сенегал е малко по-напред! Ще трябва да се постараем!

105

Иван

преди 9 години

Алтернативата са военни действия, така че по-добре така. Пък да видим кой смята по-добре...

104

Шоп

преди 9 години

До ТервелКакво да ти кажа, колега... в ЕС няма единна заплата. До някои страни сме се доближили. Кой колкото бачка, толкова и получава. Аз съм доволен от заплатата си. Пък и трябва да се има пред вид, че ние сме най-близко до Русия, следователно се печем на най-силен огън.

103

Анонимен

преди 9 години

И ще пратят съдиа изпълнител !

102

rusnak

преди 9 години

Защо доказваш тезата ми за тъпотията? Трябва да си много зомбиран, за да твърдиш, че кашона е по-добър вариант от землянката! Лекувай се, на запад имат добра медицина, ама ти май се прибираш в БГ да се лекуваш, нали?

101

Анонимен

преди 9 години

|А Европа не я мисли тя е живяла стотици години без Русия и ще живее още дълги...|Изречението не говори добре или за преподавателите ти в училище или за способността ти да мислиш. Жалко!Когато Иван Асен II е бил подкрепен от Белгородското княжество, твоята "Европа" е тънела в невежество и е бижела рани от сарацините! Ама това в НПОто не можеш да го научиш!

100

Шоп

преди 9 години

До rusnak Пич, не си прав за кашоните. Много българи работят престижна работа (по принцип срамна работа няма), както и много рускини са камериерки по хотелите, а руснаци отпушват мивки.