9

Анонимен

преди 9 години

То вече не е модерно, сега се мляскат.

8

Колю Животното

преди 9 години

Ам чи той секса й по-опасен бре, дали му иде края?

7

дедо Ташунко

преди 9 години

Да тълкуваме ли откритията на великите учени, че при ръкостискане в 90 процента от случаите се пренася успешно СПИН?

6

Анонимен

преди 9 години

а в градския транспорт и такситата да се предлагат гратис салфетки - мокри и сухи, до апаратите за таксуване, защото в някои сезони маса *** безогледно киха и кашля във вратовете и лицето на всички наоколо и си бърше носа с ръка, а после ръката опипва всички възможни опорни и неопорни точки във возилото.

5

Анонимен

преди 9 години

По същата логика, вероятно ще бъдат забранени и целувките.

4

Любо

преди 9 години

Ръкостискането е НАЙ-ВАЖНАТА част от едно запознанство.Начина по който човек се ръкостиска издава невероятно много за човешката същност.

Ръкостискането не е единственият начин за поздрав. То е наложено от европейската цивилизация, но има и други култури, все пак. В югоизточна Азия имат други обичаи. Будисти и хиндуисти се покланят за поздрав, а някои дори с прилепени молещи се ръце правя поклона в знак на мир - гледали сте филми как става. В арабските страни се поздравяват пак с лек поклон и докосване на челото, чрез което отдават почит на другия. Сигурно има и други обичаи по света, за които не знам. Европа не е целия свят.

2

Интересен...

преди 9 години

....факт за ръкостискането от дълбока древност, когато непознати се срещали и се здрависвали - това означавало, че са добронамерени към диалог и не са въоръжени! Не знам....англичаните да кажат....

1

Анонимен

преди 9 години

е да, то при третия пол поздравите са други