24

MSC

преди 9 години

Лошото е че този комикс се сервира навсякаде в огромни количества.....И така поредната уникална по своя характер статия преведена ни от ***.

23

Анонимен

преди 9 години

Путин и Русия не могат да дадат абсолютно нищо на Молдова. Те дори гащите не могат да си вържат ще казват кой къде може и не може да ходи.

22

Антон

преди 9 години

До 26Не пиши за работи, за които не знаеш. Бях по време на войната в Приднестровието. Това бе война с много убити местни българи и руснаци - пълен геноцид. Опитаха се да ги изгонят от домовете им - за момента бяха успели в Бендери, Дубасари. Имаше бомбандировки от самолети без опознавателни знаци - очевидно можеха да дойдат само от Румъния - общата граница по Дунав е само 600 метра. Слава на Бога, че генерал Лебед им разказа играта и сложи ред! Повдига ми се от хора който кривят истината.

21

Анонимен

преди 9 години

Ако някой тук е пил руско вино моля да даде отзиви.

20

до 24

преди 9 години

пропаганда ? а Приднестровието какво беше ? Молдова искаше в ЕС и ето го резултата-сепаратистка република непризната от цял свят.Същия сценарий се повтаря и днес в Украйна.

19

аз

преди 9 години

Да заминават младите ами нали това е заложено като цел и се работи за това от ЦРУ и САЩ още от 47,да заминават нациите залязват,здравеопазване и развитие загниват да не го говорим за общество и нация,а запитайте се защо в русия младите не бягат толкова по скоро разни бандити и олигарси ...просто там обичат и искат да се развиват не им е набито в главта ,че държавата им е *** провален от комунизма и за това трява да се махнат и да я оставят на *** ....както тук

18

Анонимен

преди 9 години

ХехеДруго си е да цитираш итар-тасс и риановости нали?Те са "свръхавторитетни" за нашенските дупедавци.-------------------Като те гледам как си налапал афрогейския е малко нелепо да викаш на околните "дупедавци"

17

Анонимен

преди 9 години

До БТАХехеДруго си е да цитираш итар-тасс и риановости нали?Те са "свръхавторитетни" за нашенските дупедавци.

16

Анонимен

преди 9 години

"Путин побесня,когато Молдова изрази желание да се асоциира с ЕС"Ахахахахахахахахаахахахахаххахахахахахах!Джудженцата остават сами заедно с Ким Чен Грух в Евразийския си съюз.

15

Анонимен

преди 9 години

В тази колекция липсват само вината на Сталин.Те и без това я поемат само с мезета.

14

999

преди 9 години

Не мога да проумея как е възможно да има толкова прости и заблудени българи,които да са привъженици на Сащ и всичко американско.Като изключим старото поколение което вече си отива по биологични причини,трезво мислещите българи не трябва да симпатизират на Сащ - това е страна на мафията,олигарсията,мизерията, расизма, войната и смъртта.Да не забравяме кой издигна до такова ниво пожарникаря/Цецо Апартаменто в България като това което е в момента.Да точно така това бе Сащ.

13

оцет

преди 9 години

След като се съюзиха с ЕС, на молдовците не им остава нищо друго, освен да правят от вината си оцет и сами да си го пият!

12

999

преди 9 години

Не мога да проумея как е възможно да има толкова прости и заблудени българи,които да са привъженици на Русия и всичко руско.Като изключим старото поколение което вече си отива по биологични причини,трезво мислещите българи не трябва да симпатизират на Русия - това е страна на мафията,олигарсията,мизерията.Да не забравяме кой издигна до такова ниво БКП/БСП в България като това което е в момента.Да точно така това бе Русия.

11

Мерси

преди 9 години

Мерси за примитивната и платена антируска пропаганда! Благодарение на нея станах още по-голям привърженик на Русия и на антифашистите от Югоизточно Украйна!

10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Едва ли Путин го е...еня за Молдова и техните боядисани вина.Ние правим вино от времето на траките,когато в Молдова не е имало...грозде;е тогава не е имало и...Молдова.

9

Анонимен

преди 9 години

Шише ?!?! Какво стана с добрите стари Бутилки?

8

Протеституиращ

преди 9 години

Браво ***!!!Само тебе да те има с *** е свършено в БГ :D

7

Анонимен

преди 9 години

Ето и Молдова търси независимост значи разпада на русия продължава

6

Анонимен

преди 9 години

Гьоринг би се гордял с такива политически коректни и манипулиращи статийки. Само заглавието да видиш и ти стига "Гьоринг и Путин" със знак за равенство.-------------------------------------------------------Точно това исках да напиша и аз.Нали ви казах, джурналистчета, да не ни обиждате с евтината си пропаганда?

5

Анонимен

преди 9 години

Ех русофилчета каква излезе тя Щом си към русия мизерия