230

Анонимен

преди 9 години

До БобиДали едни перки са основния проблем????Основния проблем е че има възможност хората в Русия да станат пак бедни и да си спомнят 1990.

229

Анонимен

преди 9 години

До КокоНай сетне един човек с мисъл в главата.От цялата ситуация Русия е губеща.Заради Путин тя загуби Украйна.Както се вика спечели битката но загуби войната.

228

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 363Амиии има решение ... стягай багажа и тръгвай за Крим.Не разбирам какво чакаш.

227

Анонимен

преди 9 години

До ХАХАХАКакво се смееш бе ***, като ти спре газта Русия друга песен ще запееш.Пуска се газ само за транзита до Западна Европа защото там са големите пари.А твоето правителство не ни даде да строим АЕЦ Белене за да ви заробим и сега ще ви го върнем тъпкано с газта.

226

Анонимен

преди 9 години

До до 361Как да ти оправи доходите бе, че той печели около 100 000 долара годишно.Толкова е декларирал.Декларирал и някакво жилище в Москва.Човекът едва връзва двата края.

225

Анонимен

преди 9 години

Абе той си промени закона за да може вечно да бъде президент .... щял да се оттегля.

224

анонимен

преди 9 години

Ако САЩ продължават със страх и войни да завладяват света ще им се отворят много неприятности занапред.Не можеш със санкции измислени войни и глупава пропаганда да наложиш на света, ама ние сме великата нация,,която ще ви третира ,като наша собственост.Всеки си има национално самосъзнание и не можеш да му го изтриеш,като му налагаш ценности ,които не отговарят на самото му възпитание и възприятие за света.Това значи да искат да променят ДНК-то на дадена нация.Това вече е престъпление.

223

ХАХАХА

преди 9 години

ЗИВАТА ИДВА........ГАЗ НЯМА......ХАХАХАХАХАА--ПОРА ЩЕ ЗАМИРИШЕ,ЯЙЦЕТО ИЗЛЕЗЕ ЗАПАРТЪТ,ТУРЧИНА МУ КЛЮМНА ФЕСА---АМИ СЕГА

222

Анонимен

преди 9 години

Даже и ако някой ден сменят Путин, се надявам следващият да бъде като него, че и по-голям националист, а не дупедавец от средите на руската опозиция. Виждате докъде нашите собствени дупедавци ни доведоха. Но в Путин има още много хляб, а и скоро Западът (поне европейския) ще почне да усеща, че сам си го наденва с тия санкции.

221

АН

преди 9 години

До Bamka-ObamkaМАЙДАН ОЩЕ ОТНАЧАЛО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ КАТО В ТУРЦИЯ И НЯМАШЕ ТЕЗИ ИДИОТЩИНИ КАКТО СЕГА НА ТЯХ ЗА ВСИЧКО ПУТТИН ВИНОВЕН ХУНТА МОШЕНИЦИ КРАДЛИВИ УБИВАТ НАРОД

220

Анонимен

преди 9 години

За хунтата зимата идва, а с нея студ, бедност и глад...................... и кърваво отмъщение. Украйна е област.

219

Bamka-Obamka

преди 9 години

Целта е ясна - но няма да стане. Страховете от Русия са ГОЛЕМИ. Ама поне да не бяха стреляли по Майдана. Демокрацията ще я наложим не подбирайки средства, нали????

218

до 361

преди 9 години

Я стига *** пропаганда. В България под прага на бедността живеят около 1 600 000 души, или около 21%, а в Русия са 18 000 000 под прага на бедност или около 13 %. И аз искам да дойде Путин и да ни оправи икономиката и доходите.

217

Файър

преди 9 години

Целта на САЩ е пределно ясно- да дестабилизират както Русия, така и Европа. Разделяй и владей- това е тяхната политика. Тука обаче удрят на камък, защото нито Русия, нито Германия, нито Китай са дупедавци.

216

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН ГИ ВЪРНА ДВА ВЕКА НАЗАД -ТОЛКОВА СА ЗЛЕ , ЧЕ НАИСТИНА СЕ ЧУДЯ НА КОЙ МУ ХАРЕСВА ЕДНА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА НО БЕДНА Русия!!! повече от 100 000 000 живеят под прага на бедността!

215

Анонимен

преди 9 години

Чакайте, докато ви се срине долара и ще схванете едно просто правило.Русия не се е нагъзвала и няма да се нагъзи на никого дори ако трябва света да изчезне.

214

Анонимен

преди 9 години

смешници - коя е тази русия - империя на злото - банда алкохолици и *** - *** - които зомбираха своя народ и част от източна Европа - мръсни комунистически ***

213

*

преди 9 години

Ха сега да видим : Кой ще изхвърчи първи Путин или Обамката !?

212

Разни мисли

преди 9 години

До пищалМоето момче, в поста си аз цитирам определен човек. Казах, че всеки може да си интерпретира думите му както пожелае. Като казвам "както пожелае" никога не ми е минавало през акъла, че може някаква Куха лейка да стигне до това умопомрачение. Ти буквално ме изненада. А на констатацията ти "Кой кого ограбва" бих ти задал въпроса кога е последният път когато видя жив руснак. Аз живея на морето и всекидневно разговарям с тях. И изобщо не споделям твоето мнение, че Путин ги ограбвал.

211

бай иван

преди 9 години

ако искат да сринат Путин, трябва да сринат ГазПром. Шмеркел се покри и не се чува повече от Станишев. изковаха термина 'Енергийна Сигурност'. така в името на енергийната сигурност ще се правят компромиси, ще се бият срещу 'терористи', въобще 21 век изглежда, че ще е век на кретенизмите.никой от ЕС не иска да срива Путин. искат му евтиния газ и Путин им е най-големия приятел.много лесно е да Путин да ти е приятел, а руския народ - враг.