224

Анонимен

преди 9 години

До НФБРУСНАЦИТЕ ЗАТВАРЯТ МАКДОНАЛ В РУСИЯ..НЕОТГОВАРЯ НА РУСКИТЕ НОРМИ--------а бе ***, и в америка да го затворят макдоналдс е все тая, никой не го интересувас възхода на *** е приключено обаче

223

Анонимен

преди 9 години

Горките руснаци. Лоша работа се очертава за тях. Сега вместо средния московчанин да си купи мезонет до брега на морето в БГ, ще трябва да се ограничи с къща близо до морето.

222

Голям смях

преди 9 години

Можеш да се налагаш ограничения когато някой зависи от теб.В случая ЕС зависи повече от Русия отколкото обратното,направо да се чудиш какви санкции ще налагат на Русия.Русия ограничи вноса на млечни изделия и забрани нацяло вноса на плодове,зеленчуци,риба и месо от Украйна.Украйна подписа с ЕС споразумение за свободна търговия(ЕС ще произвежда Украйна ще купува).Две неща са сигурни:1-ЕС не може да направи нищо на Русия без да се самоубие.2-Украйна 100% ще яде дървото при всякакво развитие.

221

Анонимен

преди 9 години

по скоро ще затегнат паласките

220

Ъ

преди 9 години

Тук става въпрос за принципи, а не за пари. Да и двете страни ще загубят пари, но замислете се не губим ли от човечността си ако си затворим очите и продължим нататък, все едно нищо не е станало. Ако беше български самолет, какво щяхте да кажете. Браво Русия???

219

Ноа

преди 9 години

Сънародници-несънародници - Крим беше в териториалната част на Украйна и толкоз! Нарушиха суверенитета на държавата и ще си понесат последствията. Дали ще се уплаши или не "всемогъща Русия" , няма значение. Като са толкова велики могат да си оправят и икономиката явно без да ги притеснява ни ЕС ни САЩ. По тая логика дай ние да зи вземем Македония, Сърбия да си вземе Косова и т.н. Не става така!

218

Анонимен

преди 9 години

До FMCглавни виновници ще са Холандия и САЩ--------------Е това се казва наглост и затова заслужават да изпукат от глад всичките ***. Холандия са виновни, че им свалиха самолета...

217

FMC

преди 9 години

До Samo minavamИ какво според теб трябва да направи Путин? Да пусне изгладнели украинци с калашници в Крим и да предаде над 2 милиона сънародници на тоя полуостров? Да си предаде базите в Крим в името на мира? А защо направо не даде половината москва на САЩ, а другата половина на желаещи от ЕС? Или може би да удари така наречените сепаратисти с някоя атомна бомбичка? Е това не е ли работа на САЩ? Защо някой трябва да им поднася света наготово? Ами да си го вземат сами, щом са ербапи.

216

до 350

преди 9 години

Анонимния смята Русия за Глупава!??Глупаво изказване на глупав човек.

215

Samo minavam

преди 9 години

Все си мисля,че руснака може да изкара и на картофи.но Путин осъзнава,че предстои енергиина революция и ще загази.Американците го притискат с технологии и тои сгреши.Визирам Путин.Предлагам един интересен експеримент.Затворете на амереканците,заведенията за бързо хранене и като им утанеят задниците,ще обявят воина на света.

214

FMC

преди 9 години

И аз вече си мисля, че войната е неизбежна. И главни виновници ще са Холандия и САЩ. Неслучайно в Холандия наричат българите "***" и никой не може да ги убеди, че това не е така. Не знам какво е това упорство от страна на САЩ и ЕС като цяло. В момента има поне 5 държави в света, където загиват по десетки хора на ден. Опасността от ислямизма е видима, но Обама сякаш не я вижда. Защо? Разгледайте му автобиографията и ще разберете защо. Ще трябва да се сетите разбира се.

213

Ot London

преди 9 години

Bravo na EC

212

Анонимен

преди 9 години

Умния налага санкции,а дивака завладява и не знае дори защо?Ako РУСИЯ знаеше и беше права тя щеше да налага санкции,а сега се чуди как да се съхрани.

211

б

преди 9 години

То е ясно война ще има само да не си мислят мизерниците,че ще си дам живота за битка против Русия.А за нея,всеки нормален знае,че там е истината.

210

някой

преди 9 години

Незнам кой за какво да се готви ,ама да се подготвят много добре тези ,които не са ходили в казарма как се държи оръжие не клавиатура...че натам отиват нещата за съжаление

209

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTе братушките не са ти виновни ако Българското правителство сключва неизгодни за БГ договори.------------------------Te nikoga za nishto ne sa vinovni...

208

rusnak

преди 9 години

Зомбита, не ви ли писна да пишете и коментирате едни и същи неща, като откровенни мазохисти. Не стана ли ясно, ДГД!!

207

Анонимен

преди 9 години

Руските наглеци ПАК ще ядат приклади, както последния път бате Рейгън им го натеменужи преди 30 години - само тъпака не се учи от грешките си.

206

до gtf

преди 9 години

Всички трбва да плащме за членствпто в ЕС, където се обслужват всякакви онтереси,но не и ншите- германски(поне така съм чувал от германци)(верятно и навсякъде в Европа е така - явно е човещинка да се правиш на прецакан)

205

gtf

преди 9 години

Всички трбва да плащме за членствпто в ЕС, където се обслужват всякакви онтереси,но не и ншите-български