104

Анонимен

преди 9 години

Falshivo obqsnenie na rusnaka ,toy may ne znae 4e satelita moje da snima i nomera na kolata,a 4e Rusia vaorujava vsi4ki teroristi i diktatori v sveta tova go znayat i decata ,teroristite v sveta vinagi polzvat avtomat kalashnikov koeto se proizvejda v Rusia i BG

103

Анонимен

преди 9 години

Интересно изцепка е тази "новина"...Новинарите я дайде адреса където официално са публикувани тези "снимки" от Ваншинтон, със съпътстващата информация за положението на спътника!Май не можете а?!хи-хи-хи..!

102

Анонимен

преди 9 години

И какво да се коментира,значи от сряда до събота са заснети кратери и следи от взрив,а къде са оръдията и боеприпасите-снарядите,ако те се движат със скороста на светлината то писаха,че има такива камери снимащи с такава скорост и на забавен кадър може да покаже за окото,то оръдията не могат да избягат с такава скорост от сряда до събота дори и да са на НЛО с таз скорост,все ще бъде засечено от камерите,а за спетрален анализ и обработка може да се окаже,че са нацапани

101

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Ами то е ясно, че РФ подпомага т.нар. сепаратисти. И е нормално! Я си представете македонците да се сбият с шиптърите, ама преди това да се откажат от антибратските си приказки по наш адрес.....та...ние на кого ще помагаме? НА шиптърите или на македонобългарите? Та и в Украйна руснаците помагат на руснаци срещу сборна формация от всякакви проамерикански ***!

100

ha ha

преди 9 години

тези снимки да не са като онези за кацането на луната където им се вееше флага, мухахаха ха. Това са приказки за децата във 2-ра група в детските градини,

99

До кога

преди 9 години

Тия руснаци как ме ядосват. Как позволяват на най големия терорист в света да отправят ежедневни обвинения срещу тях. Ами руснаците да си използват техниката и да покажат как САЩ въоръжават терористите в Сирия, как им пращат и пари, как въоръжаваха и талибаните, и чеченците и всичкото което е терорист на тая земя ! Ейййй кога ще им се върне на тия американци всичкото зло което правят откакто ги има, кога ?

98

Анонимен

преди 9 години

Къде са снимките? Явно трябва да ги търсим пак в социалните мрежи и You tube ;)

97

ЯНКИТЕ ЛЪЖАТ

преди 9 години

ЛЪЖИТЕ НА САЩ СА ЕЖЕДНЕВНИ. ФАШИСТИТЕ ОТ САЩ И УКРАЙНА ДА КАЖАТ КОЙ СВАЛИ ГРАЖДАНСКИЯ САМОЛЕТ И ЗАЩО Е ОТКЛОНЕН ОТ ДИСПЕЧЕРИТЕ ОТ УКРАЙНА?????? ТРЯБВА ДА СМЕ *** ЗА ДА ВЯРВАМЕ НА ЛЪЖИТЕ НА ТРЕТИЯ ПОЛ ОТ САЩ И ЕС. САДАМ ХЮСЕИН СЪЩО СПОРЕД САЩ ИМАЛ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ НО ТОВА БЕШЕ ЕДНА ЛЪЖА ЗАДА ОКУПИРАТ НЕФТЕНИТЕ КЛАДЕНЦИ.

96

SS

преди 9 години

До 124А помниш ли Лил Смит в "Деня на независимоста": ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ЗЕМЯТА И БАМ ЕДНА ТУПАЛКА.Е много са курави ЯНКИТЕ признава им се ;).

95

Анонимен

преди 9 години

Руснаците повече да не обръщат внимание на бръщолевенията на US и наистина да свалят всички ограничения за оръжие на Новорусия.Залога е фашизъм 2 + световна 4 - срещу - неудобството от умиращите от яд янки прилагащи "санкции".

94

Анонимен

преди 9 години

Срочное сообщение! 28 июля Стрелков дал команду "БЕЖАТЬ

93

Лоша работа

преди 9 години

Не се съмнявам, че Русия снабдява сепаратистите с оръжие, но не вярвам да стрелят от своя територия по украински обекти. Досега Путин много внимава да не дава повод за обвинения и санкции, макар че това едва ли има някакво значение. За САЩ важи максимата "мътиш ми не мътиш водата, ще те изям" /както казва вълкът на агнето в известната басня/.

92

Къде ме търсиш

преди 9 години

Американците грешат,оръжията терористите ги купуват от магазините в Масква,където пише на вратата -ВОДКА.

91

до 124

преди 9 години

Че Лавров е наричан от Путин ГЬОБЕЛС е всеизвестно,но в опорнитЕ точки не го пише,ПИШЕ ГО В РУСКИТЕ САЙТОВЕ.

90

до жан 122

преди 9 години

Така пише в КНИГАТА,но кой да чете.Опорните точки са по-важни.

89

jan

преди 9 години

До СпонгиПо твоите разсъждения излиза, че баща ти те е родил. Честито.

88

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105 Ох, момче, момче! Продължавай да вярваш, че "САЩ само лъжат" и ще си останеш беден , необразован и ***, както до сега :)Просто си велик в умозаклщченията чудя се как не сме те избрали за президент или министър предцедател

87

Анонимен

преди 9 години

До Спонги 113Ако не се криеха зад мирното население досега да са изтикани обратно в Русия - тази азиатска първобитна страна.Човече дрънкаш глупости само пиша ти го просто да знаеш,че има хора готови да дискутират а не да се заяждат и пишат простотий и да те питам какво точно знавш за комунизма ,че толкова често го споменаваш ако ще дискутираме дай по сериозно иначе се превръщаш в поредния папагал.Съжалявам ако това те обижда.

86

ДО USA ПОДЛОГАТА

преди 9 години

Хахахахахахахахаххахахахахахахха.... и значи ти си толкова предприемчив и УМЕН , че си прекарваш времето в hate-ване по блгарските форуми.....СМЕШКАААА :DDDD Като имигрираш в USA и откриеш новия Microsoft или Apple ни се обади :DDDD

85

Анонимен

преди 9 години

Има ли някой който твърди, че няма война между Русия и Украйна?