150

Шоп

преди 9 години

Вооруженные силы Украины взяли Саур-могилу.

149

Анонимен

преди 9 години

Дураки прийдят - отходят, Русия оставлят!

148

морски

преди 9 години

Ако САЩ изчезнат от картата на света тогава най-накрая ще настане мир,те са основното зло което разпалва световни и локални войни.Слава на Русия!

147

Т95

преди 9 години

И какво ще стане,ако дойдат да си ги отблокират с танков ескорт?Или ако руснаците национализират многомилиардните инвестиции на ЕС в Русия.И тлъстата шваба да не забравя,че руснаци бяха в Берлин,а немците не са били в Москва.И както пишеше в един форум:Моят дядо беше в Берлин,и аз искам.

146

защо

преди 9 години

А защо не насочите санкции и полит.атаки срещу американския империализъм,който е откровен агресор,премазва граници,народи,закони в името на собствените си интереси,в името на пазари,ресурси,за когото няма континенти,няма разстояния и най-малко морал

145

Анонимен

преди 9 години

Зиги Шопара е толкова социалдемократ колкото Меркел е западногерманка...

144

*

преди 9 години

Вах ! Този хем се самоуби хем потопи и Германия !Толкова ли му е къса паметта , че не помни за Кипър?!Или не си спомня , че федералният резерв е в САЩ !?Едва ли ! Ако беше *** нямаше да е вицеканцлер ! Остава да разберем кой му нарежда да върши глупости ...

143

Даола

преди 9 години

Всъщност виновни за хаоса в днешния свят са олигарсите и милионерите от САЩ и Западна Европа - ако можехме да ги поставим под истинския контрол на закона.

142

Анонимен

преди 9 години

За доста хора много неща са трудни за поясняване,защото са станали лениви в слушането и празноглави и бъбриви в говоренето.Путин не е бог.По скоро руските олигарси ще го хванат за гушата,отколкото той тях.

141

майорски

преди 9 години

До stда ама са в Европа ..и възнамеряват не само да останатъ ами и да я контролират !Щем или не щем !

140

Анонимен

преди 9 години

Генерал Джордж Патън в писмо до жена си пет месеца преди да загине в автомобилна катастрофа при странни обстоятелства.Берлин ме ужаси. Ние унищожихме един добър народ и сме на път да го заменим с диви монголци. След това цяла Европа може да стане комунистическа. Разказаха ми, че през първата седмица след падането на Берлин всички жени, който се опитвали да избягат били убити, а тези, които не се опитвали да бягат били изнасилени.

139

mitko

преди 9 години

Съгласен съм с вицеканцлера-и предлагам да бъдат прекратен договорите с Германия-ВСИЧКИ-за доставки на руски газ.АМА ВЕДНАГА ДА БЪДТ ПРЕКРАТЕНИ...Този дебел *** германец си няма на ум какво ще стане с немското икономика ако се прекъсне доставката на руски газ/над 40% от всикия доставян газ/ ...ами ще отслабне или ще бяга в Тексас даяде телешко...

138

st

преди 9 години

Абсолютно вярно.Руснаците нямат място в Европа.

137

Някой

преди 9 години

И какво им пука на обикновените руснаци от цялата работа?! Ми те олигарсите са като в България, една шепа хора.... Така ще са принудени да си върнат повечето пари в русия и местния пазар ще се оживи.... Това всъщност е полезен ход за путин, защото ще ги стисне олигарсите за гърлото... Явно са се разбрали с Меркел по въпроса.....

136

Венци

преди 9 години

Вече е кристално ясно, че Европа и САЩ са заедно във война срещу Русия за благата и и тези добивани от Русия от евро пазарите най-вече газ.

135

Анонимен

преди 9 години

До рускиня Трахнуться охота есть?

134

екс

преди 9 години

до 163 и преди 1944 г. България не е била нищо особено, за това стига сте приказвали за миналото, което въобще не е било розово и чети история!!!!!!!Фашисти убиват деца и още колко зверства е имало, ама комунистите, като тия непрокопсаници от партията - стани да седна - СДС.

133

!

преди 9 години

До Баба с Бакембардив 21 век нямаш нужда от гилдии. Всеки сам може да се управлява и няма нужда някой да ме представлява където и да е. В ерата на интернета моя глас се вижда веднага след публикуването му. Трябва ни нова конституция която да е модерна и да е върви напред с новите технологии. Настоящата е била добре за 19-20 век, сега ни трябва промяна! всеки който е достатъчно образован да може да чертае пътя на народа си, а не неуките *** да решават!

132

!

преди 9 години

Искам да видя как Германия ще постави ембарго на някой руснак който иска да инвестира 1 милиард в страната им.

131

Анонимен

преди 9 години

До vако ти знаеш какво е да си българин,трябва да си поне на 90 години...Защото истинска България не съществува от 1944година