211

Анонимен

преди 9 години

А ти в какъв план постигна успех за 3,5 години бе тикво? Доходи ли нарастнаха, безработица ли намаля? Неща от първа необходимост ли поевтиняха? Снежинките ли излови във въздуха?

210

факти

преди 9 години

За една година построи 67 км автомагистрали, рехабилитирани са 703 км републикански пътища и е извършен превантивен ремонт на 225 км пътна мрежа.общо взето повече от Тиквата за 1 год.

209

и така нататък

преди 9 години

Тиквата раздаде бонуси за 186 000 000 за 1 год. Ореха раздаде бонуси за 16 000 000 за 1 год. Сметнете за кого ще гласува безхаберната претрупана администрация и полиция! Това стига, а и като се прибавят *** е повече от достатъчно за 90 депутата от Герб.

208

лъжа

преди 9 години

Как да няма нищо построено, я направи справка в статистиката. Даже тоя месец си спомням, че и *** ряза лентичка. Това, че Ореха не хаби по 10 000лв за рязане на лентичка, превоз, охрана и банкет след това, не значи, че нищо не е построено!

207

123

преди 9 години

До АнонименНе на колана приятелю, на шията нова примка

206

Ицо

преди 9 години

До Анонимен: Тоя трябва да отговаря за престъплението с бюлетините ,както и за подвеждането под отговорност на служител ,който му е изпълнявал заповедите , а сега същият ще опере пешкира ,заради Борисов и Цветанов ! То ,за какво ли не трябва да бъде в килията този безхаберник-мръсотиите му нямат край !

205

Цецо

преди 9 години

Ами ,вие господа анархисти , не оставихте дори толеранс от 100 дни на това правителство ! Въпреки това ,то беше най доброто правителство от всички правителства след 1989 г. , особено от това на ГЕРБ ,начело с безхаберника-демагог,който демагогства тук на тази страница ! Българският народ не трябва да позволява този човек повече да бъде предлаган за премиер! В противен случай ще има много по големи протести и въпроса " КОЙ" ще се задава в много по критична ситуация !

204

Анонимен

преди 9 години

Понеже герберите не обичат да си припомнят неудобни неща за вожда им (а то такива с лопата да ринеш), да им припомня, че той получи генералската си звезда от президента Георги Първанов, по предложение на Ахмед Доган.

203

Lidia

преди 9 години

До Анонимен 256 Ti za kakav li se misli6 s tezi izkazvania

202

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ ДА СИ ИДВА бОЙКО ДА СИ РЕЖЕМЕ ГОРА В мОНТГАНСКО ТОЙ КАЗА ЧЕ НЕМА ДО НИ ЗАКАЧА

201

Хасан

преди 9 години

ако Бойко направи коалиция с ДПС ще гласувам за Герб

200

Анонимен

преди 9 години

Има ли още луди където не са на яслата на Герб където ще гласуват за Герб

199

Пешо

преди 9 години

Малей след като оправи банковата система почна да реже ленти!Този да не са го взели в пътното на работа?

198

Анонимен

преди 9 години

НЕ сме забравили за СРС ТАТА ТАНОВ .. МИШО БИРАТА !!

197

ВАсе

преди 9 години

Хора с ясна работа да са в политиката да разбират от геополитика икономика т.н. Вече наистина почвам да вярвам на сарая Доган както каза веднъж "много случайни хора влизат в политиката много случайни, горко и тежко на държавата ни, за мен не мислете аз съм от 20 години в политиката" и май е прав ! Колкото и да ми е против и да не ми харесва като хуманоид

196

Анонимен

преди 9 години

Ако този спечели пак, ще прокълня своята държава да се затрие ! Не се занимавам с полотика нямам допир с която и да е партия които и да е политик, но този така наречен псевдо Генерал-Пожарникар.. *** майката на дъжавата!

195

БГ

преди 9 години

ПОСТИГНАХТЕ ГОЛЯМ УСПЕХ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,ДОКАРАХТЕ НИ ДО ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА 25 ГОДИНИ

194

анонимен

преди 9 години

25 години нито строихте за народа нито мислехте само рушихте , крадохте и докарахте държавата до фалит .ВСИЧКО РЕШАВАХТЕ ВЪВ ВАША ПОЛЗА ВИЕ ВСИЧКИТЕ ОТ 25 ГОД НАСАМ . ОСЪЖДАТЕ ДРЕБНИТЕ , КОЙ, КОЙ , КОЙ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ ДЕТО УЖ СА ОСЪДЕНИ , ДЕТО КРАДОХА СА В ЗАТВОРА , НЯМА ТАКИВА . НАРОДА ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ . МНОГО ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ ПАРЛАМЕНТА , ЗАЩОТО НИТО ПАРИ ИМАМ ЗА ТЕАТЪР НИТО ВРЕМЕ ОТ РАБОТА .

193

Анонимен

преди 9 години

Бойко е доста употребявана мома вече, кой ли не му се изреди - Цветанов, Кокинов, Мършиата,ама Местан е стар вече и не подбира много.

192

Анонимен

преди 9 години

Най-новата коалицияв БГ политическия живот еБ О С Т А Н = БОКО + МЕСТАНДвамата влюбени ще отричат до последно,но само докато не ги венчае Доган.