55

Анонимен

преди 9 години

Няма как ЕС да провежда независима политика,след като управляващите във всички страни негови членове зависят в прекия и преносния смисъл са зависими от външната политика на САЩ.ЕС е американска *** и това се вижда с невъоръжено око.

54

но комент

преди 9 години

още малко и ще забранят на Русия да продава злато и диаманти.И никой няма да ги купи ,за да спазва измислените "санкции".Някой вярва в таласъми!

53

но комент

преди 9 години

Китайците си умряха от кеф от американските и европейските глупости, решиха си проблема със снабдяването със суровини за 100 години напред!Между другото, оказва се ,че половината БВП на САЩ се дължи на "финансови услуги"- въртене на едни парина книга, без никакво производство на стоки и услуги, така че Китай отдавна е първа икономическа сила в света.Така както я карат европейците и американците-скоро ще е и първа военна сила.

52

чудя се?!

преди 9 години

чудя се Путин до кога ще търпи наглостта и двойния стандарт...или ще изчака да дойде зимата и да врътне кранчето на газта за ЕС - тогава да ги видя как ще купуват "по-добрия газ от сащ" на двойно по-скъпи цени, щото американските компании точно такава цена предложиха на ЕС. А какво излиза за Украйна - сащ запалиха фитили, *** положението, а Европа да спасява сега Украйна - 140 милиарда дефицит не са малко и за Европата. Лошото е, че и ние ще го подухаме малко

51

Анонимен

преди 9 години

Вълкът сит, и агнето цяло! Евроизгъзиците нямат край. Кой ли сътворява подобни идеи - санкции. От подобни мерки за наказание ще пострадат повече европейци отколкото руснаци. Ха ха ха

50

Нищо ново

преди 9 години

Tе технологиите от край време са забранени за износ в Русия ,но рашанките знаят как да крадат ноу-хау една красива руска матрьошка може да накара всеки американски или немски инжинер да им даде "флашката" си ,не случайно всички технологии на русия са крадени ;)

49

Анонимен

преди 9 години

След 2-3 месеца Путин сам ще си наложи санкции,свързани с газовия сектор.А оръжейно ембарго към Русия е все едно да заплашиш *** от Кения,че ще им спреш вноса на банани.

48

до 67

преди 9 години

Ами защото в Холандия още търпят дъщеря му.

47

Анонимен

преди 9 години

Чудя се защо Путин още ги търпи тия травестити.

46

демократ

преди 9 години

Защо ли руснаците приемат за санкции забраната им да стъпват в лошата Европа и САЩ?Нека си ходят в латинска америка и азия....може и в сибир да се разхождат.

45

Анонимен

преди 9 години

Съсипахте Русия от санкции бре :)) ! Ама резултата май е същият,като да налагате санкции на Луната ,че се върти около Земята :)) !

44

дон

преди 9 години

какви санкций.Руснаците спрат ли газта и европа ще го духа тотално.След скандалите за посдлушване и други от америка.европа пак лиже *** на Америка.Евроазиатският сюз вече е факт.америка е пред разпад.Китай си мълчи , навлезе здраво в европа и е основния кредитор на Сащ.

43

Анонимен

преди 9 години

ЕС прости си проси да опита от руския бахур!

42

бубо

преди 9 години

ДО 60:БомбаРдира и евреИте.В нашият език не може да образуваш множествено число с Й.Не нарцизма а нарцисизма.Научи се да пишеш на български език!

41

Анонимен

преди 9 години

60 Бъркaш СAЩ с русиътa, освен aко не смятaш Грузия, Чечения и Укрaйнa зa " големи" и "силни" държaви! По aбсурднa от рускaтa пропaгaндa нямa, зaтовa и по соцa нaродa вицове пускaше зa тяхнaтa " политикa"! И тогaвa " докaзвaхте", че СAЩ щял дa " рухне", че Зaпaдa щял дa ни " окупирa", " огрaби" и т.н, a ВСЪЩНОСТ ИМЕННО ЧЕРВЕНИТЕ *** с руските им господaри ОБРИРAХA Бг. десетилетия!

40

Анонимен

преди 9 години

Нещата вървът към световна война с измислени "доказателства" и пълна манипулация, пропаганда и маркетинг от страна на САЩ най вече. Хората даже и не знаят какво ги очаква, и слепо се подават на такава убииствена пропаганда срешу Русия. Американците им дай някой да им чеша нарцизма и да им казва че са велики, и след това много обичат да седат пред телевизора и да гледат как държавата им бомбандира някоя малка страна и да си викат ние сме велики...Еврейте бутат света към 3та световна.

39

Анонимен

преди 9 години

*** съюз)))

38

Анонимен

преди 9 години

Сега виждате ли защо уса убиха 300 човека в този самолет?

37

Анонимен

преди 9 години

щях да забравя да честитя новите санции.Congratulations !!!

36

проруска

преди 9 години

Западно лицимерие и двойни стандарти.