6

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен мазник. Цял живот печелеше от БСП, и като го изритаха се обърна срещу тях и взе да лиже задниците на Бойко и президента. Жална ни майка ако този стане служебен премиер. Абе хора отворете си очите и Вие господин Президент.!

5

Анонимен

преди 9 години

Правомощията на служебния кабинет са разписани в Конституцията- да проведе честни и свободни избори, тва турче Рустам кви ги дроби? Няма повече влас, власта произтича от вота на Народа, а не от костинбродската печатница!

4

Анонимен

преди 9 години

Един обикновен гъ.олизец и политически номад, който търси кьоравото и на баницата мекото. С една дума - днешният Бай ***.

3

Анонимен

преди 9 години

През 2009 г. въпросният професор бе под 6 в евролистата на БСП. Но столетницата вкара само 5 евродепутати. Близнашки увисна и от този момент люто намрази партията, която щял живот му е помагала и го е тикала нагоре! И най-вече персонално намрази Станишев!Близнашки е ярък пример на политически *** щом стигна дотам да играе по свирката на Мутрата и мистър Бийн!

2

БРИГАДА

преди 9 години

До Анонименти го повиши в Национален предател а той си е най-обикновен ...*** ! ! !

1

Анонимен

преди 9 години

Този "професор" с визия и поведение на *** е не по-малко гнусен от Пеевски! Но ТОЗИ е проект на "архитектите", които цяла година клатиха едно законно избрано правителство, оставящо държавата в много по-добро състояние от това, след тиквените "експерти"! Как сте протестъри? И този е ***, но НАША, нали? Няма да върнете Тиквата пак да ни унижава, готови сме сега ние да излезем на улицата!