9

ДО Форест Гъмп

преди 9 години

Много точно казано, но се отнася за категорията платени девойки, стюардески и разни подобни коконки..... не всички са под общ знаменател, разбира се има изключения, но са рядкост!

8

Пидала от Банкя

преди 9 години

Духовска,стига с тая реклама на извратената хетерастия!!!!

7

до всички

преди 9 години

Не търсете логика и смисъл там дето няма.

6

Някой

преди 9 години

хубаво е така да се започва деня. Казват че предпазвало от инфаркт. ;-))))

5

до Форест Гъмп

преди 9 години

Така е жената е като кучето - като го гониш бяга, като бягаш те гони.

4

Форест Гъмп

преди 9 години

От опит:Колкото по-малко обръщате внимание на една жена, повече се натиска .Ако сте добър и й угаждате, тя не ви приема, като възможен сексуален партньор,по-скоро като приятел или приятелка . Трябва да я разигравате, да е под напрежение и сама се бута в ръцете ви . А покажете ли, че имате пари, не можете да се отървете от подмазване и натискане .

3

Анонимен

преди 9 години

Дори един поглед на безполезен, беден мъж през деколтето ѝ я вбесява. Не защото изпитва свян. Ако изпитваше свян, нямаше да ходи с прозрачни дрехи и къси поли. А защото тя не иска да прави подаръци. И колкото гърдите ѝ са по-големи, толкова по-скъпо тя ги оценява и толкова злобата ѝ е по-голяма към този, който е дръзнал безплатно да им се любува.

2

ШибиРиби

преди 9 години

Ох Ох Ох почна се и днес, навивам крачолите и усуквам шортите около коленете... ха сега !!!

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ами то...реално си е...така.Жените по...рождение са убедени,че всичко на този свят е...създадено за тяхно...лично ползване;особено пък...мъжа.