4

с.

преди 9 години

Ами самият факт,че не бачкаш за някой *** бантустански *** назначен за "бизнесмен",който силно вярва,че 300 лева са повече от солидна заплата и е редно освен да работиш като луд и да му целуваш и интимните части предполага да си по-щастлив от всеки редови бантустанец!

3

Анонимен

преди 9 години

"някоЙ неща"Неграмотната пасмина пак е яхнала клавиатурата. Няма да научите разликата между "някой/който" и "някои/които", *** долна.

2

До 1

преди 9 години

Става дума за щастие, а не за богатство, което е нещо съвършено различно! Стигнах до точка 2 и се отказах да чета глупостите по-нататък. Нищо депресиращо не намирам в това да си лягам в 5 сутринта, да спя колкото искам и да работя само в петък и събота (ако изобщо). Това да давам колкото се може по-високи заплати в точка 1 също е тъпня - просто хората трябва да са доволни от заплащането и да им е ясно, че няма как да получават повече, ако не са и инвестирали повече. Не всеки става за шеф!

1

Анонимен

преди 9 години

Богатите при капитализма били тези, които работели много и денят им започвал още в 05:00 или 06:00 часа сутринта. Богатите не ходели на почивка, защото работели по 18 часа в денонощие и нямали време за отпуска. Дори богатите по-рядко правели секс, защото "служителите, които печелят повече и заемат ръководни постове, посвещават повече часове на работата или мислят повече за кариерата си. В резултат страдал интимният им живот, за който не им оставало нито време, нито сили.