24

Т.А.

преди 9 години

ПЪРВИЯТ ОТ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ БСП Е ТОЗИ КАДИЕВ ДЕТО НЕ СПРЯ ДА ОБИКАЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ = НЕРАЗБРА ЛИ ЧЕ НОВА ТВ ТЪРСИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КОИТО ЩЕ ГОВОРЯТ ПРОТИВ БСП И СТАНИШЕВ = ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА БСП НО АКО КАДИЕВ НЕ НАПУСНЕ БСП ПОВЕЧЕ НАМА ДА ГЛАСУВАМЕ

23

партиен член

преди 9 години

До N5.Чугунено главо!Хапчетата се пият редовно.Сега не си ги пил и виш какви щуротии пишеш.Хапчетата..незабравяй.

22

партиен член

преди 9 години

Кадиев? С тези приказки нямаш шанс.Другарите искат да слушат друго.като:Няма криза в БКпТова управление беше успешно и др.Все пак БКП е единствената партия когато губи да изкарва това като победа и сплотяване на електората.С тия изказвания ще засегнеш другарите.Не така.

21

DreamTheater

преди 9 години

Най турската партия е Атака.Със председател Сидероглу.Комуноидните тролчета на Кутев-не се опитвайте да облъчвате хората с лъжата ,че ГЕРБ ще се коалира с ДПС.Толкова много лъжи чухме от др.Станишев за една година,че вече дори и дечицата не му вярват.Но той е професионален лъжец с голяма практика,а вие сте жалки любители.

20

Анонимен

преди 9 години

Има ли значение дали БСП и ГЕРБ ще спечелят, и двете партии са на колене пред ДПС и Турция, а Бойко Борисов е най-голям приятел на Турция и Реджеп Ердоган. Като дойде ГЕРБ на власт и все едно ДПС са на власт заради надибългарската и туркофилска политика на Бойко Борисов с Турция.

19

АНТИМУТРА

преди 9 години

ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ!!! :D

18

Анонимен

преди 9 години

БСП ще спечели изборите, ако докаже, че наистина е българска партия за каквато се пише, че е социалистическа партия, а не дясна, че не е турска партия, че може да управлява без ДПС и че е по-добра от ГЕРБ. Тогава и аз ще гласувам за БСП. Същото важи и за ГЕРБ, ако искат да спечелят мнозинство Те трябва да докажат, че мислят за България, че няма да управляват с ДПС, че няма да имат нищо общо с Ердоган и Турция и че са по-добри от БСП. До момента не ни показаха, че са по-добри от БСП.

17

ИСТ

преди 9 години

Другарю Кадиев,няма да те изберат за лидер на БСП, защото се обяви против лъжата. На БСП и трябва лидер,професионален лъжец, че БСП е лява партия. Лъжата е запазена марка на БСП,така че нямаш шанс. За тази работа става Мая Манолова.

16

Васил Василев

преди 9 години

До 16: Те са контингент на всяка мафиотизирана партийка каквато е и БСП.

15

намери си друга рабо

преди 9 години

Ти не си никакъв политик, Кадиев. Политиците са длъжни да вярват и да се борят за победата, пък, каквото стане. Никога не се тръгва с нагласа за загуба. Смени си веднага заниманията и се занимавай с икономика, каквато е професията ти или с друго. На БСП ти донесе повече вреди, отколкото ползи. Понеже говориш срещу БСП, затова ти дават думата от медиите, да не мислиш, че, ако с глупавите си приказки не обслужваше опонентите на БСП, някой щеше да ти позволи да се изказваш под път и над път.

14

Анонимен

преди 9 години

Василе,нещо си объркал списъка.Част от тези които си изредил са контингент на Бойко.Аман от неграмотници.

13

До 7

преди 9 години

Ти май не си наясно с последните събития.Край с целувките между БСП и ДПС.Каквото били-било.Сега ДПС се целуват с ГЕРБ,а приятелството между Бойко и Пеевски се възроди отново.Чети,бе момче,изоставаш от събитията.

12

Васил Василев

преди 9 години

Кой според Вас ще поеме лидерския пост в БСП?А) Михаил МиковБ) Младен Михалев МаджоВ) Мая МаноловаГ) Малкият МаргинД) Драгомир СтойневЕ) Алексей ПетровЖ) Антон КутевЗ) Велислава ДъреваИ) Алексей Борисович Миллер

11

Анонимен

преди 9 години

Абе Кадиев,ти в кой отбор играеш?Докато ти си пречистваш партията ГЕРБ ще се наиграят,а след това ще гониш михаля.

10

Анонимен

преди 9 години

РЕНЕГАТ

9

9

преди 9 години

до 5 - комунистически *** до 9-то коляно.

8

Ганчо

преди 9 години

Това момче се движи по опорните точки на Котараците, а не на Моника, това отдавна е ясно, но защо не върне парите от износ на електроенергия, които събра жена му? Поне разбрах, защо Черепа му е бил шамар в кабинета му като заместник-финансов министър

7

Анонимен

преди 9 години

на бссп и предстои страховита загуба - първанов ще им дръпне 4 процента и бкп на Внука на Васил Коларов - поне още 1 процент

6

Анонимен

преди 9 години

И на кого му пука кой ще е шеф на БСП. Това е партия със затихващи функции и закрилница на маргинали. Това е проклятие за България, а целувката им с ДПС се превърна в двойно проклятие.

5

Анонимен

преди 9 години

***!