34

БАЙ ИВАН

преди 9 години

А БЕ ХОРА СПРЕТЕ ДА СЕ ДЖАВКАТЕ.ТАТУИРАНИТЕ СИТИ КОТАРАЦИ СЛЕД МАЧА ЩЕ ЧАЛГУВАТ А ВИЕ СЕ КАРАТЕ И ОБИЖДАТЕ.ТАТУИРАНИТЕ БОГАТАШЧЕТА СИНИ ИЛИ ЧЕРВЕНИ НЕ НОСЯТ ДУХА НА КЛУБА СИ.ОТКОГА НЕ СМЕ ГЛЕДАЛИ ИСТИНСКО ДЕРБИ.ТО МАЙ ВЕЧЕ НЕ Е.ОТ 50 ГОД СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ,АМА ТЕКЪВ ВЯЛ *** НЕ СМЕ ИМАЛИ.ПРИ 'ВЕЧНИЯ ВРАГ' И ТАМ Е СЪЩАТА РАБОТА.ИЗОБЩО ТРАГЕДИЯ В ДВАТА НАЙ ТИТОЛУВАНИ КЛУБА.НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕ.СРАМНО Е .

33

К.З.Л.Сф.

преди 9 години

...

32

Анонимен

преди 9 години

Стойчо е най-умелия тактик. Така изтиктаква чорбарите всеки път, когато ги насе*ре в Европата с неговите олигофренизми за новия отбор по джапанки прашки и без сутиени от плажа, че горките прасенца му се връзват всеки път и си го прибират пак - ТИК, ТАК, ТИК, ТАК! Е, след това бие умрелия отбор на Левски с 1: на хиляди мъки с гол в последната секунда и чорбарите го взимат за Бог - все пак това е Левски, не е кой да е!

31

Анонимен

преди 9 години

Малее колко са злобни говедата. Ама е разбираемо. Те дори не успяха да се класират до подборните групи... Гледайте си новинките за о(т)борчето и се надприказвайте там.

30

коментатор

преди 9 години

На мача с Левски някои от играчите на Локо Пловдив се познавали още от съблекалнята. Ами ако се бяха запознали предния ден? А?

29

до 79

преди 9 години

Имаше и едни унгарци, ама как се казваха...

28

статистик

преди 9 години

В Европа играят силни отбори - Олимпия /Любляна/, Бате Борисов,Тампере, Иртиш /тея май бяха от Азия/.

27

edin

преди 9 години

Сбирщина стойчова!!!!!

26

istinata

преди 9 години

Abe pak dobre che vse oshte ima CSKA.oceliavame

25

Kluivert

преди 9 години

Olimpia dogodina pak Ela 6te te 4akam s interes:)

24

Левски

преди 9 години

След такъв резил по=добре наведете глава, или обърнете дупе и се поупражнявайте помежду си, да сте ни готови за неделята!! Лека нощ Зимбрувци, герои на България, макар да отпаднахте пак спечелихте някакви точки за коефицента ни като страна! Е с това може да се утешавате и да се оправдавате, айде сега спете спокойно и топката под възглавницата но преди да легнете се помолете пред иконата на СВ.Тройчо Зимбрувски да продължава да закриля, свинефермата ви!

23

Левски

преди 9 години

....в неделя много ще боли....

22

Левски

преди 9 години

Прасета умирайте от яд и знайте,че Левски никога не е бил толкова слаб и жалък както вие сега!А в неделя ще духате супата!Ще бъдете нае_ани заедно с мизерния ви трньор!А сега спете спокойно за тая вечер няма кой друг да ви бие!И дано никога да не биете в европа мизерници такива!

21

Анонимен

преди 9 години

Срам и позор! Прасетата нямат 1 победа в Европа през 21-век...

20

прокурор

преди 9 години

Да пращат още утре и ЦДНА и Путяф във В група, а Кърпачев Осъм в Б! След 2 седмици и Домусагаспор в А окръжна...

19

!!!

преди 9 години

Олимпияяяяяя :)

18

Анонимен

преди 9 години

Жалка работа!!! Все едно гледах някои селски отборчета...

17

(неза)познат

преди 9 години

Стойчо, любовницата ти да забременее, таралеж да роди, издръжка да му плащаш с комисионните!

16

Анонимен

преди 9 години

varg да беше играл днеска по-достойни щяха да изглеждат...

15

Зимбру

преди 9 години

Този път Тройчо Симитлийски надмина себе си , по-нещастен отбор няма и във В окръжна група , ле ле , колко бяха нещастни чорбарите , пълен хаос и чистене напред . Така става като всяка година се продава 2/3 от отбора заради комисионните от трансферите и после всяко анонимно сработено отборче ги отвява ! Ами радвам се бе , най-вече заради ПЛАКАЛНИКА Тройчо , хубаво ми е някак !!!