13

Анонимен

преди 9 години

Да наистина...по западните медии неможеш да видиш интервюта с опечалени...Непрестанно само се върти една и съща картинка как самолет се е приземил в Холандия и изнасят ковчези от него....

12

AZ

преди 9 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО СЪВПАДЕНИЕ , ДЕНЯТ В КОЙТО СА СВАЛЕНИ ДАННИ ОТ КУТИИТЕ НА САМОЛЕТА Е ДЕНЯТ НА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УКРАЙНА . МОЖЕ ДА ГРЕША , А МОЖЕ БИ ПРЕДСТОИ ЦЯЛ СВЯТ ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФАТА :) САЛЮТ

11

Ко

преди 9 години

Манипулирани са само мозъците и тиквите на западнярите и натовците. Забравих и гербаджиите.

10

Удивен

преди 9 години

Чекай, малко! Кои световни лидери са изразили опасения, че кутиите са манипулирани? Ай, издайте ги, де!

9

Коце

преди 9 години

Няма страшно,сега вАнглия спокойно ще ги манипулират .Сигурно пилотите са казали как виждат Путин с РПГ да стреля по самолета. Между другото Ббс и дума не споменава че украинското правителство подаде оставка.

8

Анонимен

преди 9 години

Нали Киевската хунта много врякаше, че записите в ръете на бунтовниите ще бъдат манипулирани. Ко стана сега?

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Е - няма да се засягаме де - забавляваме се! :)))

6

Анонимен

преди 9 години

До 5Не пиша тук за да покажа какъв експерт съм по граматика. Натискам копчетата на клавиатурата много бързо, и правя грешки понякога. Все пак не съм на изпит. Просто изказвам мнение. Мерси все пак за забележката. Извинявайте ако съм ви засегнал. С-ци.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен4Не се пише "впредвид", защото се получава натрупване на предлози и е граматически погрешно.Например, по същия начин звучи :"изпонасрахте се" !

4

Анонимен

преди 9 години

До 1 и 2ЕЕ много бързате бе. Нали трябва да се вземат впредвид доказателствата на руснаците и много внимателно да се нагодят тези записи за да нямат причастност САЩ... опа грешка Киев за свалянето на боинга. Руснаците изкараха записите веднага а за тия трябва време тепърва да ги запишат.

3

Анонимен

преди 9 години

Метнали са оня, изгубения боинг-менте с трупове (донори). Летял е до оригиналния и е взривен отвътре с дробинки като тия на "БУК"Пиниза е като при кулите-близнаци.Новите паспорти и такива с дупки са намерени при всички.Няма и опечалени... както се оказва... Но има Национален Траур! ;)

2

тт

преди 9 години

И какво показват записите бе,защо мълчите и не казвате бе натовци?

1

Анонимен

преди 9 години

Защо не оповестяват записите? До Боинга хамерикански самолети ли са летели, акво става? Укрите ли са го свалили или директно краварите?