9

мони

преди 9 години

алекс алексиев е бил и агент на ДС и САЩ да не забравяме също

8

ognyanz

преди 9 години

Ще е голям смях ако накрая Атака състави правителство.

7

Марк

преди 9 години

Само Алекс Алексиев е способен да проведе пълна лустрация и забрана на гнусното БСП!! Само човек, който е бил на такива позиции в политическия елит на САЩ и ненавижда извратения евросоциализъм може да направи нещо в тази нещастна страна! Помнете ми думата!

6

Марк

преди 9 години

Здравейте пичове! Не бях в страната дълго време и затова не съм писал! Здравей и на моята симпатия тук! но сега съм тук и откривам мошен огън по червените ***! Днес изпращаме последното комуноидно правителство! Дай Боже! Никога повече не искам да виждам тази *** на власт! Искам пълна забрана на БКП/БСП и виновниците за нашите мъки в пандиза! но не вярвам и на БМБ! И той си е едно ***! вярвам само на българинът, който се завърна от Свободния свят , за да помогне Родината Алекс Алексиев

5

пенсионер-

преди 9 години

ЗА какво да съставят праввителство .Нали се видяха колко са в час когато са били я управлението наБГ. винаги се провалят.Станишев се изсухли по терлици от задния изход на Позитано и остави др.МЕРДЖАНОВ ДА СИ *** ГЛАВАТА .Да вади горешти кестени

4

Го4о

преди 9 години

Мерджан, викни оня *** СтанишеФ, той е мераклия за премиер! Той поне може да се пъчи като ПУЯК в парламента и да КОПАЕ ЗЕМЯТА докато постигне победа над ГЕРБ! Защо и къде се скри този мерзавец?

3

777

преди 9 години

само това оставаше

2

Анонимен

преди 9 години

Откъс от филма "Граница". Капитанът (в ролята великият Наум Шопов) хока граничарите. Важи с пълна сила за правителството на Орешарски и БСП:"Осрахте ли се, а? Осрахте се! Марди, марди сте вие! Сега ония, оная, така де ония там си пият отатъка питието и ни се смеят, вместо да плюят кръв в пандиза!"

1

Анонимен

преди 9 години

Защо да не го направите! ДПС и Атака не ви ли подкрепят вече? Ще трябва да им се помолите наведени!