14

Инж+

преди 9 години

Тази чудесна придобивка за София/и за БГ като цяло/ "потъна" в политическата "помия" покрай падането на правителството и т.н. Дано този център на интелекта бъде продуктивен и полезен на страната.Искрено желая успех на хората, впуснали се в това предизвикателство.

13

Монархист

преди 9 години

Не виждам много смисъл от тая сграда/парк да е на територията на София, но... кой ли му дреме за моето мнение.

12

Анонимен

преди 9 години

"Проектът ще позволи на страната ни да намери достойно място сред високотехнологичните европейски държави и ще подкрепи иновациите и индустриите на бъдещето в България, каза Росен Плевнелиев."Хахахха добре, Роска вервам ти. Направо кажи колко ти е комисионата, стига си плямпал глупости. Проектът щял да ни изстреля на върха, при високотехнологичните държави... хахахха

11

Анонимен

преди 9 години

За вас няма оправия, дори на толкова позитивна новина, строи завист , омраза и мерзавост.

10

Анонимен

преди 9 години

А бе то хубаво, че се строи в София, но защо само в южната част на София. В северните райони (Люлин, Надежда, Свобода) не се влагат никакви инвестиции, докато в южните (основно Младост) е пълно с бизнес сгради. Общо взето се получава същата пропаст както между София и провинцията - всички пари се влагат в столицата, а другите градове кучета ги яли.

9

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До mb 7Президента има да издържа семейство голяма къща в Гърция и т.н. то това с грижа за простолюдието не става трябва и финансовите пънкари да се мисли !

8

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Много е важно да пренаселим София така ,че чуждестранните интервенти няма да нямат големи разходи в столицата. А и все повече селяни ще дойдат да живеят в София за да не падат оборотите на ЧЕЗ и Веолия и другите монополи и търговски картели ! То се видяло ,че Кауфланд в Белоградчик няма кой да отвори !

7

Анонимен

преди 9 години

Всичко се случва само в София, после защо е пренаселена....С тези темпове до 10г половината от населението на България ще е в столицата.

6

mb

преди 9 години

Плевнелиев очевидно се специализира в паркчетата.малко са тези които помнят че на първа копка и Бизнеспарка в Младост, щеше да генерира високи технологии и наука, както и възможности за развитие за младите.а после се оказаха че си всъщност се получават само офис площи и възможност за работа като съпорт в кол-център. Никой не пита колко от телефонистите са развили научна кариера.

5

Анонимен

преди 9 години

Усвояване на едни пари.

4

Аня

преди 9 години

В ТУ няма такъв факултет.. много моля!

3

Анонимен

преди 9 години

По снимката си личи, че двама от присъстващите никога не са държали лопата и дори в момента на снимката не я използват по предназначение. По стечение на обстоятелствата и двамата са ухилени като ***.

2

Анонимен

преди 9 години

Ще привличате млади хора? От къде? Или си мислите, че ще се върнат от чужбина в тази вциганясваща се държава, в която няма здравеопазване и сигурност?!

1

19369

преди 9 години

няма по-противен президент от тозиСтоянов и Първанов бяха 100% мъже за разлика от тая мека киткадори Ж. Желев - някак сипматичен и благ човечец, за разлика от това безполово съшество с лопатата