10

До 9

преди 9 години

Последните три вида,които си изброил, никоя нормална жена не ги иска за съпрузи.Пропуснал си да отбележиш, че всяка,която има поне малко мозък в главата си, умее да прецени характера на мъжа. Стабилният характер се цени - това е основното,което прави от един мъж надеждна опора. Умната жена цени това, дори и да е съвсем млада и неопитна. Умната майка обяснява на дъщеря си колко е важно правилно да прецени характера на евентуалния жених.Може да сме суетни, но глупачки не сме (поне някои от нас)

9

Анонимен

преди 9 години

Офф всичко е толкова жалко в бг, че вече и жените и мъжете будим само съжаление, никакво уважение и симпатия няма и как да има като сме се превърнали в абсолютни ***- и бедни и богати. по-добре нашия ген да не се възпроизвежда именно поради това -дегенерирал до последна фаза.

8

nqkoi

преди 9 години

До АнонименTи май не си нито едно от изброените :)

7

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости.Жените просто търсят човека, който например: Има апартамент, а не живее на квартира.Взима голяма заплата.Работи някаква стабилна работа, да има как да го карат да ходи с костюмчета.Или има собствена фирма.Малко по-настрана, но пак желани:*** СОТ-аджии с мускули (колкото по-***, толкова по-добре).Татуирани смешници.Постоянно изтъкващи се.Побойници.Някой си падат по гей-стила.Морски гларуси (което върви с някое от горните споменати).

6

Делия

преди 9 години

До Анонимен 7На Найс Гая опитите не в повечето случаи, а ВИНАГИ завършват с неуспех.

5

кака

преди 9 години

И те не могат да ме имат. Кака се ожени.

4

Анонимен

преди 9 години

Както капитализма не би могъл да просъществува без пропаганда, така и повечето мъжете не биха могли да намерят сексуална партньорка, която да забременее от тях, без да я излъжат. По това се и различават мъжете-играчи - "bad boy", от мъжете-будали - "nice guy". Мъжете-играчи флиртуват със жени само в случай, че има удобна ситуация да излъжат жената. Мъжете-будали опитват винаги, когато харесат някоя жена и опита им в повечето случаи завършва с плащане на сметката на жената.

3

Анонимен

преди 9 години

"веднъж е изневерил на нея, следователно няма как да бъде верен и на вас"Жената не я интересува да й е верен, а да е състоятелен. А състоятелния не е верен, защото има тази възможност. Беднякът е верен. Ама за какво ти е бедняк?

2

Анонимен

преди 9 години

"Всеизвестен" е една дума, неграмотнице. За разлика от тебе обаче, Михаелчето може да има всеки мъж :)

1

Анонимен

преди 9 години

Тези неща майката или по-голямата сестра трябва да ги обясни на подрастващото момиче, което все още нито е ходило с мъж, нито е отдало сърцето си. Но у нас само в някои семейства се водят този тип разговори. Дават й акъл "да си хване" богат мъж, или син на големец, или пък самият той да е направил кариера, да търси "момче със самостоятелно жилище", висшист,гражданин, столичанин и т.н. Никой не се сеща да й обясни как да се пази от "разбивачи на сърца",на които не им пука за чувствата на момичето