7

Анонимен

преди 9 години

Топлофикация са много по - голям грабител от който и да е от операторите на електроенергия

6

Анонимен

преди 9 години

Долу МОНОПОЛИСТИТЕ и МОНОПОЛА !!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Долу МОНОПОЛИСТИТЕ и МОНОПОЛА !!!!!!!

4

Гражданин

преди 9 години

Погледнах в сайта на ЧЕЗ. Моята сметка е с 3 лв. по висока от същия период 2013 г. Но това не е толкова важно, 2-3 лв. нагоре(надолу) в сметката не се чувстват. Лошото е че са заложени бомби със закъснител. НЕК на практика е фалирал и сметката ще я платим ние клиентите.

3

FMC

преди 9 години

Много ***, много нещо, ей! Аз 32 лева не съм плащал от бай-Тошово време, а климатик никога не съм имал. Под 50 лева не съм падал последните 10 години и то лятото. А сме само двама човека :) Навремето бяхме 7 калпака на едно място и плащахме 25-30 лева ток. Егати демокрацията, егати чудото.

2

Анонимен

преди 9 години

Да шоково намаляване на сметката с 072% след което следва планово поскъпване с 20% - пазарна икономика по рубладжийски!

1

Рали1

преди 9 години

"в сметките за ток за този месец ще се появят два нови реда-за балансиране при разпределението и за балансиране при снабдяването.Това е първата стъпка за завръщането на добавките преди големия взрив на цените на тока."А след юли?Върху кого ще се излива гнева от по-високите сметки?Кой ще излезе от тази мръсотия с чисти ръце и кой ще обере негативите после?Сега мълчим,а точно сега тези,които ни вкарват в студена зима трябва да дават обяснения-кое налагаше намалението и кое налага сега увеличен