84

Боби

преди 9 години

Ако ГЕРБ се върнат на власт ще довършат започнатото от предишния си мандат и ще унищожат държавата

83

Крас

преди 9 години

Свидетели сме на поредното лицемерно и целящо събиране на рейтинг изказване на Цветанов, досущ, като тези на Бойко

82

Мариян

преди 9 години

Цеци вече взе да потрива ръце и да се надява, че отново ще надене слушалките и ще си играе на "Биг Брадър" само да не му излезне крива сметката накрая и да си играе на семейство в затвора с някой съкилийник

81

Здравко

преди 9 години

Твърденията на Цветанов, че ГЕРБ са били изкуствено в опозиция са неоснователни. Те си бяха съвсем заслужено в опозиция и ако искаме да има бъдеще за икономиката и политиката, то ГЕРБ не трябва изобщо да присъстват в парламента

80

Любо

преди 9 години

Смешно е представител на партия, която не иска да се коалира с никого и е абсолютно диктаторска по своя характер да казва сентенции от сорта на " Съединението прави силата"

79

Велко

преди 9 години

Цветанов какво прави на свобода? Не му ли е време да ходи към затвора където е мястото на хората злоупотребяващи с власт?

78

Горан Горанов

преди 9 години

Има само един човек който е в състояние и има капацитета да стегне тази държава. Само му погледнете депутатите, хората около него и неговата партия.Завършили в чужбина, млади и възпитани и не на последно място здрави и вдъхващи респект.За сръвнение нашите са дебели, подпухнали и болни те себе си неоправят ние чакаме държава да ръководят.

77

Анонимен

преди 9 години

Ами сега като не е министър и депутат няма да е дали прокуратурата ще го прати там където съдът реши пък той ако иска да обжалва, но да си изтърпява присъдата, както доста други осъдени и след това евентуално оневинени на по-висока инстанция

76

Анонимен

преди 9 години

Всички затворници поздравяват Цецко с песента "Чекаме те".

75

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Пак ще го напиша- всеки, който гласува за антибългарската шайка герб е мой личен враг! Изобщо не ме интересуват мотивите му! За мен е враг- мой личен, на родината и семейството ми! Простащината трябва да бъде унищожена без никакъв компромис!!!

74

Анонимен

преди 9 години

Тоя кривоглав плъшок,още ли не е в панеделата?

73

men

преди 9 години

цвъкльо цвъкльо, пак си се ушмъркал или напушил. от твоята уста цвъкня достойнство звучи като подигравка. вземи се обеси *** на ЦРУ, наркотрафикант и убиец.

72

мафията

преди 9 години

Като си толкова голямо ченге,защо плащахте на Пеевски?да не Ви безпокои?Какво стана с вашият човек - Гунев БНБ-то.Сега ще лежи в затвора заедно с другите банкови одитори.Как една мутра взе една банка?Леле... Това е МАФИЯ!

71

Анонимен

преди 9 години

Зад ГЕРБ съм и за тях ще галсувам ама ти Цецо какви глупости говориш бе , от коя държава идваш ..какво достойнство има в НС? Ти си луд хептен откачи ! Достойнство ...в кой ? В Сергей ли или брат му масовия убиец Кутев? Какво достойнство !??!?! Нищо ! Важно е че червените червей са аут и вече е време да оправяме държавата! До всички комунистически тъпанири , видяхте ли до къде ни доведоха вашите партиини тъпотии ? Пак гласувайте за предоказалите се национални предатели от БКП, ДПС и АТАКА !!!!!

70

айдее

преди 9 години

Айдее, Боко пак развърза троловете-кръвопиици...

69

Анонимен

преди 9 години

Да го запомним като също съществото с апартаментите.

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонименche cvetanov sas 4 obvineniq neshto da kagesh

67

Анонимен

преди 9 години

Да не цивриш пак пред съдята?Едно време друга песен пееше г-н ченге с 10 апартамента. И те осъдиха и пак не си в панделата.Не се притеснявай,скоро пак ще ти се отдаде шанс да подслушваш.

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 72Само един пример ще ти дам ит многото: При ГЕРБ прибраха на топло килърите,сумиста и другарите му получиха доживотни без право на замяна.При БСП/ДПС кокаиновия крал Брендо който получи 20г. в Италия, тук получи 7 на първа и след това оправдан заедно с всичките му хора.

65

Анонимен

преди 9 години

Вземат ли ГЕРБ властта , ПРОТЕСТИ и СТАЧКИ до ДУПКА!!