16

един българин

преди 9 години

До: номер 17Да, помня. Е, и? Сега пак е така. Тройка кебапчета ми излизат малко повече от левче.А преди си купувах тройка с гарнитура и ми излизаше около левче.Разлика няма. А, има! Тогава бях ученик, но моите родители като инженери висшисти получаваха около 200 лв. месечно. Сега заплатите са в пъти повече, някои стигат до 2000 лв.Така че да, прав си - сега е много по-евтино и по-хубаво!

15

анонимен

преди 9 години

Забелязали ли сте ,като си поръчате хамбургер,откъде ви вадят кюфтето,пържолата ами от фзизера,дето стояло няколко дена и го бутат умело в питката и от там в микровелето.Като го ядеш мирише на застояли продукти.

14

Анонимен

преди 9 години

Перфектната реклама за Макшит у нас:Вземете само от нас, новото промоционално меню- Кока Кола Зиро с 0 калории и Биг Мак с 0% месо.

13

сова

преди 9 години

Някой спомняли си че по на пред на всяка улица имаше по няколко закусвални. Влизаш наредени кюфтета, кебапчета, карначета, шкембе чорба, всякакви супи и манджи и всичко от месо,а и десерти колкото щеш и за лев, два можеше да се нахраниш до в пръсване. Сега за един хамбургер от питка колкото кюфте с нарязано зеле домати майонеза, кетчуп и нещо приличащо на кюфте ги искат 4-5 лева.

12

Анонимен

преди 9 години

Друга интересна добавка е оцветителя кармин. Приготвя се от специален вид насекоми. Има го в 90% от колбасите и може би каймите в родния ни пазар. Ха честито.

11

Гост

преди 9 години

До друг българинЕ621, Мононатриев глутамат се казва; По изследвания на някои определени учени, се води, че не е вредно, но може ли да им вярваме; аз лично видя ли продукт, който да съдържа такъв подобрител и не го купувам.Айде и със здраве!

10

друг българин

преди 9 години

Има ясно установена причина, защо ти се пълни устата със слюнка... Добавят в рецептите подобрител( вид наркотик), който дава усещане на мозък, че организма ти се нуждае от тази храна, което автоматично започва да пълни устата ти със слюнка в очакване да храносмила. Защо само при мисълта за Макдоналдс се случва? Като се сетиш за зелето на баба ти няма такива позиви? Защото си/ сме дрогирани от братята американци!

9

Анонимен

преди 9 години

Е защо тогава твърдят, че от хамбургерите се дебелее, то вода.

8

Атакист

преди 9 години

До НаблюдателА когато наричаш един лидер ***, а смяташ за умен този който не само че не може да направи нищо но и води страната до катастрофа, това слага край на спора кой е ***.

7

Наблюдател

преди 9 години

А когато си атакист си толкова ***, че не е нужно да ти слагат каквото и да е в храната, защото няма как да станеш по-***.

6

Атакист

преди 9 години

А Дубрутру за бургерите в американските вериги. Сигурно слагат и вещества в тях които да правят хората *** за да бъдат управлявани лесно.

5

Makdonald

преди 9 години

Ама то и месо ли трябвало да има , интересно .........

4

Анонимен

преди 9 години

В хамбургерите има всичко друго, но не и месо. Впрочем в любимите ни колбаси също. Познавам човек работил в завод за колбаси и след като започна работа там стана вегетарианец!!! Каза, че е добре, че не знаем какви неща слагат в салама.

3

!

преди 9 години

Проблемът не е че не можем да изхранем бедните, проблемът е че не можем да изхраним богатите !

2

Бръмчо

преди 9 години

Ама ти и кайма ли слагаш? от вица за кебапчийниците...

1

...

преди 9 години

Епа добре е въобще има месо значи! В следващите години се очаква месото в хамбургерите да намалее до 0.4-0.5% като тенденцията при местните хамбургери е този процент да достигне 0. :)