14

nedkodd

преди 9 години

Този червен мародер трябваше много отдавна да е в затвора,а вместо това продължава да раздава съвети и се мисли за несменяем и че без него няма да съмне.КОЙ И КОГА ЩЕ МУ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ??? КОЙ КОЙ КОЙ И КОГА??? ДОКОГА АГЕНТИ И ЯВОЧНИЦИ ЩЕ БЪДАТ НА СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ И В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ???

13

vesko02

преди 9 години

Прави впечатление , че когато правителството тегли заем след заем спестяванията на населението в банките растат.Остава да научим кой е населението?

12

Веселин

преди 9 години

по-добре да изчезнат повечето "бизнесмени" и малко по- малко вече да има хора които искат да произвеждат.Ако вземаш 1милион за тебе и даваш 20хил. за заплати егати и икономиката....това си е чиста експлоатация....само слушаме колко малко работиме,колко малко произвеждаме....а същата стока със същи цени в другите страни ,а заплатите .....да не би в германия един човек да произвежда 20 пъти повече от мене..????не ми се вярва.Много алчни нашите чорбаджии..........

11

Горан Горанов

преди 9 години

Няма млади хора който да искат да работят за малко пари бягат на вънка и там ще останат.Средния бизнес изпитва голям недостик на квалифицирани кадри.Малкия се превръща в семеен и пр.Говорят само за милярди сякаш на дребния бизнес му дреме за тези пари той му трябва банкова система да стои зад гърбът му и да неискат за кредит от 10000 лв. архиви до 10то коляно.Всички знаем, че малкия бизнес се е оклепал в ЦКР(централния кредитен регистър) затова е тази ДЪРЖАВА да застава зад своите граждан

10

Причините?

преди 9 години

Всичко до което се е докоснала ръката на ДЕМОКРАТИТЕ е обречено на гибел. Разбира се не аз съм казала това. Показват го фактите през последните 25 години. Комунистите изградиха силна, промишлено развита държава с прекрасно структурирано селско стопанство и осигуриха възможност да се самоиздържаме. Освен това имаше достатъчно резерви трупани през годините, които бяха подло усвоявани от посткомунистически политици. Сега, когато тези резерви вече свърши кризата е нескончаема!

9

демократ

преди 9 години

"Нищо добро не очаква икономиката на страната в следващите месеци въпреки оставката на правителството. Такова мнение изказа изпълнителният председател на Българската стопанска камара Божидар Данев, цитиран от "Фокус"."-А какво добро да очакваме като тебе Данев агенти на ДС-КГБ още дават насока на държавата вместо да не ви се дава да припарите до каквото и да е?!?

8

Дойн

преди 9 години

До Анонимен 7Чакай малко да вземете властта де, още е рано да си миете ръцете с Орешарски!Нали Тройната ламя се изтърка сега новия рефрен ще е Орешарски!?Ами като положението е толкова зле вие за какво се натискате да управлявате!?

7

darcas

преди 9 години

В България няма бизнес, има мутро-олигархична бандитска икономика, в която се точат ДДС, европари, обществени поръчки, концесии, върти се контрабанда и се обслужват чужди западни и руски монополи. Малкия и средния бизнес е смазан от три поредни некадърни и крадливи правителства. Докато не виснат на бесилки по светофарите, няма да започне оправянето на България.

6

Анонимен

преди 9 години

Данооооф, шебек уяден, ква икономика имахме с Ореха, та ся му плачеш след оставката а???И не Тиквата ще дигне парното и тока а безумното управление на Ол*нов и социал въжделения на Сеьо и БСП!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Не върви някак си със скъпото сако, вратовръзка и т.н., с няколко джипа и множество имоти да казва някой си на изчезващия народ, че няма пари в бизнеса, българина бил мързелив и т.н. В Япония и Америка истинските частници са по цял ден с гащеризона из цеховете. Нашите "бизнесмени" са на принципа - след нас и потоп.

4

Разни мисли

преди 9 години

Сега от 1 октомври като ни вдигнат тока и парното, ще я втасаме. Тиквата като вземе властта ще видите как ще се оправдава с тройната коалиция. Така, че не хвърляйте ушанките и палтата.

3

АНТИ

преди 9 години

Доживяхме UStavka,следва бързо бързо,Бойко да оди в USза дежурна POPRAVKA!

2

Анонимен

преди 9 години

Естествено!От това следва,че няма вдигане на заплати и т.н.Иначе работодателите си карат живота...

1

Анонимен

преди 9 години

С ТАКИВА БИЗНЕСМЕНИ ТОЛКОВА