46

Анонимен

преди 9 години

Още един *** от калибъра на бялата златка, дай боже да наследи съсела- тамън столетницата ще е свършена!

45

Анонимен

преди 9 години

IZBERETE SI AMERIKANOTURSKATA POGLOGA BEZRODNIKA I ANTIBYLGARINA BOIKO BORISOV I SHTE VI GLEDAM SAMO SEIRA ZIMATA.

44

Анонимен

преди 9 години

BOKO TIKVUNQ OBESHTA NA OBAMA ,MAKKEIN I BJEJINSKI DO NAPRELET TERITORIQTA NARECHENA BYLGARIQ DA E SVOBODNA PRAVETE SI SMETKATA .

43

AXA

преди 9 години

IDVA TIKVATA GLASETE SE ZA GLADOMOR ,STUDOMOR ,ENERGIEN MOR I VSEKAKYV VID MOR,BOKO SHTE VI OPRAVI KATO USA KORENNO NASELENIE DO NAPRALET JIV BYLGARIN DA NE OSTANE DUPE DA VI E QKO.

42

ехее.......

преди 9 години

отива се ТАРАШАРСКИ остава една отарашена България...........

41

Анонимен

преди 9 години

Ей, ***! Хората имаха доверие на този кабинет. Добитъците като вас не го харесват - Вие искате управляващите ви да са прости като вас. Е, пак няма да стане вашата работа.

40

Анонимен

преди 9 години

А тоя Б,Б. скоро пак ще падне от високо. Не е нормално простотията, шуробаджинащината и краденето да са критерий за добро правителство.

39

Анонимен

преди 9 години

До РунтавСядай сега ти, да смяташ с колко ще те изпържи оня кухия пожарникар с ченгето ц.ц. и оняа русИнската *** и освинилата се министърка на строителството - л.п.. ***! Те ич не ви крадоха! Зора им е как да захапят кокала отново, а не как да помогнат на народа...!

38

Анонимен

преди 9 години

политическата криза е от 24 години вече..... не от май месец

37

Факт

преди 9 години

Трябваше да оставят ГЕРБ да управлява още една година и вместо 1% растеж, щяхме да иамме 10% спад. и ГЕРБ щеше да последва НДСВ в небитието.

36

Unufri

преди 9 години

Икономиката се отлепи от дъното с 1% растеж, напълно вярно другарю Стойнев, но причината далеч не е ваши действия. Тя се отлепи от дъното въпреки вашите действия, и ако не бяхте вие и това скапано правителство вероятно растежът щеше да е 3 или повече %.Причината да се отлепи от дъното е крехкият подам в Европа, който засегна и България и няма нищо общо със стойневци. Даже напротив, инвеститори се оттегляха и задържаха инвестициите си заради полит. нестабилност и ширеща се корупция.

35

Рунтав

преди 9 години

Сега да седне някой и да сметне колко милиарда откраднаха апашите за само 1 година?

34

Лъжи, лъжи, лъжи...

преди 9 години

и пак лъжи. Защо си мислите, че като ги повтаряте много пъти ще станат истина. Но хората виждат какво става в действителност. Как подкрепяте бизнеса - като не плащате на строителните фирми и работниците гладуват ли? Като орязахте общините, които не са на БСП и ДПС ли? А там не живеят ли хора? Или може би под подкрепа за бизнеса разбирате подкрепа за собствените си фирми, да си крадат спокойно от държавата. И да си вземете комисионните от руските проекти. И пак да спрат пак еврофондовете.

33

FMC

преди 9 години

Жална ни майка, ако Борисов се върне отново на власт. Отсега почвам да трупам под дюшека за черни дни, че в банките май май не е много сигурно ( май не трябваше да говоря за банки, че...:P)

32

FMC

преди 9 години

При Борисов се направиха най-големите поразии. Не само че държавата едва креташе, но и Борисов не обърна ни най-малко внимание на работниците и служителите. Много фирми просто ей така изчезнаха, сменяйки си имената и продължавайки да съществуват под друго име и никой не потърси отговорност на тия хора. При нас например хората изгоряха с две до 4 заплати, а някои направо останаха на улицата, щото не им дадоха да подпишат договори с новосъздадената фирма. И това се знаеше от Борисов.

31

FMC

преди 9 години

Извинявам се, но не смятам изявлението на министъра за коректно. Всеки дърпа чергата към себе си и това съсипва България. При по-предното управление България попадна в криза половин година преди редовните парламентарни избори. Още февруари месец доста фирми масово намалиха заплатите. Примерно моята бе намалена близо два пъти. Обяснението бе, че има финансова криза в САЩ. и всичко това бе при по-предното управление. Борисов след това се *** повече. При него вече бях назад с 6 заплати :)

30

Анонимен

преди 9 години

Мъдурко стойнев кво стана с лиценза на ЕРП? *** другия пор от ДЕКВР се ската.

29

Веселин

преди 9 години

Според него енергетиката е била подготвяна за приватизация, а сегашните управляващи са спрели процеса.ухххххххххххх а сега вече е с повече от 3 милиарда дълг..кое си спрял бе ***...тока поскъпна вече с около 10% и още ще поскъпне до зимата...защо не си заврете главите на едно място където слънце не огрява....аз не виждам с какво се е променил живота на българите за 1 година,но виж за "***"е друго,ама те май този път няма да гласуват за вас..:):) ,че ДПС май си напълниха касата с пари

28

Анонимен

преди 9 години

за една година БКП направиха поражения за 10 айде почна се прехода

27

мнение

преди 9 години

След малко повече от 2 седмици от встъпване в длъжност дойде предложението Пеевски да оглави ДАНС, което стабилно поведе кабинета надолу. Спомняте си неадекватните коментари на Орешарски тогава - какво доверие можеха да имаха хората в този кабинет? Оттам нататък като че ли самият Орешарски се отказа и чакаше само подаването на оставката в някакъв момент. Него и министрите му не ги усетихме изобщо като един кабинет, в чужбина също бяха игнорирани. Лошото е, че едва ли ще дойде нещо по-добро.