21

Анонимен

преди 9 години

АКО НЕ ИЗЛЕЗАТ ДА ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДПС ЩЕ ЛИКУВА ТЕ ВЕЧЕ ПРЕВЗЕХА *** ВОТ.ДПС,БСП ОДАВНА ИГРАЯТ ДА НЯМА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ДА ОТВЪРТЯТ ХОРАТА ДА ГИ ПСУВАТ НО ДА СТОЯТ В КЪЩИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ ПОД СТРОИ. А СПРЯМО ДРУГИТЕ ПАРТИИ РАЗДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ ЗАТОВА СА СЕ ПРАКНАЛИ ТОЛКОВА МНОГО А ТЕ СА НА ДПС И БСП /БАРЕКОФФФФ ,КОВАЧКИ И ДР./

20

Анонимен

преди 9 години

Миглена Кунева през 1988-1990 работи и в казионния Комитет за правата на човека, създаден с решение на Секретариата на ЦК на БКП, протокол 54 от 3 февруари

19

Анонимен

преди 9 години

как да не са комунисит РБ - какви са ДБГ начело с Кунева - демократи? а Касим дал му излеез картончето още 1992

18

Анонимен

преди 9 години

лустрация , разпускане на всички партии , нови със нови хора

17

OK

преди 9 години

Hенавиждам комунистите (начело с Герб).

16

Анонимен

преди 9 години

За съжаление Доган ще се смее последен, бъдете сигурни! Така става, когато двама се карат, печели третият, нали знаете?

15

Анонимен

преди 9 години

Тиквата иска 7 милиарда нов заем само като начало на управлението си.------------------------------------------------------Да, вие като взехте 10 ?

14

Анонимен

преди 9 години

иИ НОМИНАЦИЯ ЗА НАГЛЕЦ НА ГОДИНАТА !

13

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Сега арест, съд и доживотен затвор за мекотелото Орешарски, екстрадация и също съд за Станишев!!

12

кораб

преди 9 години

На тоя потънал кораб България, който и да му седне на руля е все тая... Няма шанс за оттласкване от дъното. Не искам нито БСП, нито ГЕРБ, нито ДПС, нито Атака, нито Бюрека....всички са едни и същи. България за съжаление е страна без стойностни политици.

11

медик

преди 9 години

До АнонименАми много ти благодаря за отговора, мнгоо си прав, но изгелжда не поглеждаш под водата!Хем казваш, че всеки вълк може да си сложи овчата кожа на ''борец срещу комунизма'', хем го лансираш като нормално?Аз мисля следното, и хората, които гласуват за ''комунисти'' ще преустановят и тези, които за са ''анти комунисти'' също, защото е крайно очевидно, че служат на един центъра - НАТО, Вашингтон и Тел Авив!!Резултат - национална катастрофа, демографска и икономическа кома !

10

Анонимен

преди 9 години

А аз се опасявам от възхода на ДПС, но изглежда това не тревожи особено нито Герб, нито БСП.

9

АНТИ

преди 9 години

Доживяхме UStavka,следва бързо бързо,Бойко да оди в USза дежурна POPRAVKA!

8

Анонимен

преди 9 години

Тоя измамник от снимката, кво се хили бе??? Сигурно е много доволен от заработеното за една година!!! Казвах ви аз, че много ми прилича на Мефистофел, дяволът му неден!!!!

7

медик

преди 9 години

Как бе ,много ключов момент има за всички!ГЕРБ и БСП успяха да прекарат дълбока порезна разделителна линия през обществото без каквито и да е било разлики или особеност в управлението им!Неразбрах как може борбата за кокала да бъде възприета като политическа конфронтация на идеи и как пещерния анти-комунизъм афектира толкова много хора!А, сетих се, с първата власт - медиите...те са велики !!!

6

АЗ

преди 9 години

До АнонименДокато хора се настройват срещу хора, докато има такива прости помий като теб, анонимен, който може да седне и да напише това, тая държава няма да мръдне и на йота. Ние си заслужаваме съдбата, след като такъв манталитет седи срещу дисплея и плюе българи!!! ***!

5

Анонимен

преди 9 години

Орешарски, свестен и умен човек, а сега чакаме поредното изгонване на Тиквата с камъни. Подозирам, че няма да чакаме дълго:)

4

отвратен

преди 9 години

По БНТ казаха, че днес ще е съдбовен български ден!Не виждам съдбовно да е смяната на едни крадци с други!Съдбовно ще е ако дойде на власт ученик на генерал Пиночет!

3

АНТИОВЦА

преди 9 години

ПРОТИВНО Е, МНОГО ПРОТИВНО, ПРЕМИЕР В ОСТАВКА ДА СЕ СМЕЕ! След такава ТЕЖКА ПОЛИТИЧЕСКА ГОДИНА, КАКВО СЕ СМЕЕШ А?

2

desen

преди 9 години

Ама колко прости са ***- ДПС си ги обяздиха, както си искаха, но накрая всички псуват БСП. Няма по-слаб председател от Станишев. А е лошо да няма силна левица, само дето нашата левица се навежда и "пуска" за пари- комунуидите, ако имат поне 2 гънки в склерозиралите си глави, ще изберат Кадиев в неделя.