13

наско

преди 9 години

Много щастие и благоденствие ни чака оттук нататък. Предлагам тази вечер на главните площади във всички градове да се извият най-дългите хора в новата история на БГ.

12

Анонимен

преди 9 години

До Гошо...Тъпотоама вярно си много ама много ***

11

контрол

преди 9 години

Най-щастливият миг на раздялата, когато си тръгваш.И аз със сълзи на очи се моля на Бога дано не се върнеш.

10

НИКОЛА

преди 9 години

ИСКАНАТА ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ОРЕШАРСКИ ОСТАВКА Е ЯРЪК ИЗРАЗ НА АНАРХИЧНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА БОРИСОВ И СИЕ И ЖЕЛАНИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ! ТОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА СЛЕД НЕГОВОТО БЕЗХАБЕРНО УПРАВЛЕНИЕ ! МОЛЯ , ХОРАТА КОИТО ГО МРАЗЯТ ,ДА НЕ ГО НАРИЧАТ КОМУНИСТ ! ТОЙ Е БЕЗХАБЕРЕН ВЛАСТОЛЮБЕЦ ,ПРЪКНАЛ СЕ ОТ БАНКИТЕ НА СИМЕОНОВО ! ЖАЛКО ,ЧЕ ТАКОВА ЗАВЕДЕНИЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЮПИ ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ !

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен: с "Довиждане БОКЛУЦИИИИ!!"най-добре ще е вместо довиждане да им се каже сбогом!

8

Анонимен

преди 9 години

Довиждане БОКЛУЦИИИИ!!

7

Анонимен

преди 9 години

Защо се хили като тиква сам не знае,то сигурно от лудостта така е!Да закопаеш в гроба цял един народ,това на комунистите е ход!

6

Анонимен

преди 9 години

Има една приказка: Това което човек сам синаправи никой не може да му направи.Е сега ще видите "Оглушарски"...........Какъв ви чака наесен...........ще ревете като малки деца.А Тиквата не си научи урока от зимата на 2013. Е сега ще е мнооого по-зле.

5

FMC

преди 9 години

Е, сега президента пак ще назначи същите "демократи", ама леко посивели и поовехтели. А ние ще пляскаме с ръце, ще се радваме и в деня на изборите ще чоплим семки и пуканки пред телевизора, ще цъкаме с език и ще си пием питието. На другия ден ни лук яли ни лук мирисали, ще запретнем отново ръкави за да ни дадат мизерната помощ, наречена заплата. На някои ще дадат, на други не, но такъв е живота.

4

FMC

преди 9 години

Аз не можах да разбера едно. Защо правителството трябваше да подава оставка. правилно би било да се насрочат нови избори, а дотогава парламента и правителството да работят докато това е позволено от конституцията. За правителството мисля тоя срок дори е доста след датата на изборите. Защо тря'а с'я нови калмуци да търсим, експерти , след като и сегашнот правителство беше уж експертно? Ами там имаше хора на СДС, на Кунева и на кой ли не, само не и на БСП, което е странно.

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Врачката позна, че Оглушарски ще подаде оставка на голям български празник... - днес е голям, български празник...

2

Анонимен

преди 9 години

Мараба, Борисов след изборите обещаваш ли учебници по майчин език на турците?

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Изместихме...новините около фаталният полет на Боинга.Сега всички въфф света следят...полетът на Боко.;дано да не е...фатален за него.За България,все...тая.