47

stefan

преди 9 години

И какво като има оставка!? Ще цъфнем и ще вържем още на другия ден. Кой ще дойде ... пак същите крадци и мошеници все едно от кой цвят са!

46

gft

преди 9 години

@56да бе ще направят грънци, нито на политиците, нито на народа му стиска да прави каквото и да било като в Украйна.Колкото до оставаката, хубаво лошо няма, ама какво правим сега?

45

vvv

преди 9 години

Наивни ***. Имали победа? Икво следва ? Следва Боко Картуната и всичките му рапони,цецки и т.н събрани по кръстовищата. След 6 месеца пак ще ревете по площадите. Е някои сега ще вземат кинтите от Сорос уж че те са допринесли с нещо за свалянето на властта.

44

Анонимен

преди 9 години

Край!

43

Анонимен

преди 9 години

Тия се махнаха=супер,ама след тях идва Деси от Дулово,а това ми се струва още по-зле.

42

Анонимен

преди 9 години

Таз чумодейка с народната носия у ред ли е горката!!В едната си ръчица стиснала трибагреник-в другата бесило!Аве,моме-намери си някой надарен в тез горещини убаво да ти излъска пендарата.Не се занимавай с глупости!

41

Плaмен

преди 9 години

Тези Сороси и Борисов ще нaпрaвят някоя беля и ще ни превърнaт в Укрaйнa , жaлко зa децaтa ни , дaно рaстaт в мир.Те не искaт спокойствие , то се виждa.Искaт хaос , нaсилие и бъркотия. A уж бяхa " интелигентни и крaсиви".

40

СЛАБИЧКО

преди 9 години

Слабичко ... явно нема пари!!!!

39

55 500

преди 9 години

До Даниел Как червените ще останат без партия бе,тоя ум има ли или кукувица го е изпила? Ами тя партията на червеният капитал е създадена и даже управлява вече. Казва се ГЕРБ! ГЕРБ!!Я какви кадри изровиха от 3ят ешалон.И Борисовци,Цветановци,Цачевки,и ощеее, мноого верни синове и дъщери на БКП.Явно и този е *** хмер ,носител на *** ценности .А за софрата Бъгарина никога не е дебнал за чужда ,ама да не не дават да седнем на нашата си софра и да ядем наша храна ,ай сиктимини

38

ГЕРБери

преди 9 години

Бойко сега е момента, взимай властта .Остана БДЖ и Марица Изток- Рудниците за приватизация . Нали това искат американците .Там само комунисти работят, връзкари и мързеливци .Взимат по 2000 лв. и товарят бюджета .Съборихме незаконните къщи на ромите, да се сещат за кого да гласуват на изборите . Че още колко къщи има за събаряне . Властта ще бъде наша .САМО ГЕРБ . НАПРЕД .

37

Баннг

преди 9 години

Тя пък една победа -добре че дойдоха горските ,т.е. американските сенатори ,и се накараха на играещите на стражари и партизани наследници на БКП- -БСП и ГЕРБ . А на ликуващите ,честити избори нагласени от др. Борисов на Курбан- Байряма. И как др. Плевнелиев не се сети да ги покани от капчица на уважение към Ентилигентността им , на ИФТАРа който той даде в чест на Байряма. Както казва Алил ходжа, ,само мюсюлманин дава Ифтар,, Честито Ентилигентни!!! Честито!

36

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (49):Е като гледам единствените *** са червените кхмери, които все чакат някой да ги покани на червената софрица. Другите хора от доста време не чакат никой да ги кани по софри, просто защото могат и сами да се оправят в живота. Дерзайте червени кхмери, на следващите избори може и да успеете да се класирате за парламента, но както е тръгнало от няколко години насам, пак ще загубите с доста. Не се притеснявайте, свиквайте да губите, скоро може и без партийка да останете, хаха.

35

Анонимен

преди 9 години

Е,кои сте вие дето имате победа?Легитимирайте се най-после.Смешници.150 ч0века ,които не знаят кои са и какво искат пак се разкрякаха на улицата.Ако бяхте достойни за уважение,щяхте да излезете с лицата си,с програмите си и да предложите промяната.А вие сте едни ***,които няма какво да правят и се надяват някой да ги забележи и покани около софрата.Пфу.

34

анонимен

преди 9 години

Ураааа кабинета падна.Иде Борисов и аз трябва да се разровя из гардеробите и да намеря колана който скрих лани........щот знам кво ще каже вожда още при встъпването си на власт......стегайте коланите и задължително шЪ даде примера с филията мас.Мъ проблема е че на моя колан дупки не осТАНАА

33

Анонимен

преди 9 години

Чектито на победителите,на останалите-опитайте пак!хаха,не е истина,колко е просто природо-населението,наричащо себе си българи...ей,смешковци,на какво толкова се радвате,собствената ви простотия ли ви изпълва с такова щастие...Ама,айде,да бъдем човеци-честита ви победаупожелавам ви да я полеете с по едно същество от третия пол,което дай боже да ви ощастливи,или ако не вас,то поне Президенто ви да ощастливи,та по-малко глупости да говори тая женица

32

до 41

преди 9 години

Да,чакаме сега пастирката да назначи Пасито за външен служебен,този ястреб на демокрацията и либерализма,с рехавата си,козя,жидска брадичка,та да могат хамериканците спокойно да си разположат ракетите срущу Русия у нас...големи бели има да се случват у нас...

31

Анонимен

преди 9 години

погледни я па тая кво се е нахилила като че ли жени сина си

30

koko

преди 9 години

Хора,заслужаваме си всичко,което ни се случва.Тия циркаджии пред парламента не знам защо се радват толкова,но дори и децата вече знаят,че нищо добро не ни чака.Голямата мутра ще дойде на власт и ще реват,но ще е късно.Махам се със семейството си от тая скапана държава и искам детето ми да учи и живее в нормална бяла страна.Бог да пази България//

29

Анонимен

преди 9 години

тия не са у ред;какво толкоз се радват,като че ли сега като литне държавата напред,та няма спирка да има...*** глупендарите-голяма радост,голямо нещо,като че ли празнуват независимостта или съединението...ама може ли да са толкова неадекватни бе...да не им се е родило дете,та едва ли не със сълзи на очи от радост,притеперващи в сладостен оргазъм от тъй дълго жданната оставка...нема що....

28

er

преди 9 години

Да живее ЕС, долу русия...Руските *** на съд...Никога вече с азиатските ***...