33

Хахахаха

преди 9 години

400 млн. лв в ръцете на оскотелия ни народ ..... Сега телефонните измамници наистина удариха кьоравото ,.... "жътва е " -както е казал поета

32

Анонимен

преди 9 години

Единствения начин да се отървем веднъж и завинаги от тези политици е сами да катурнем борда.Нама държава в света, в която да е имало 17 год. валутен борд! Ние сме жертви на един от най-гадните експерименти в света! По-добре с обезценени пари в джоба,отколкото без никакви.От опит го знам!

31

23

преди 9 години

Не искам да те тревожа, но ако ктб фалира ще си видиш парите февруари догодина

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 36И какъв е смисъла - при ексцесия сеплаща левова равностойност на БНБ в съответния ден а курс при фиксинга!

29

Анонимен

преди 9 години

Крайно време беше да се вдигнат лихвените проценти по депозитите! Така че си теглете парите и да станат още по-големи!

28

Анонимен

преди 9 години

ТОВА НЕ СА БЪЛГАРСКИ ПАРИ,НИКЪДЕ НА ПАРИТЕ НЕ ПИШЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,ПИШЕ САМО БНБ,ТОВА СА ОБОРОТНИ СРЕДСТВА ДАДЕНИ НИ НА ЛИХВА ОТ МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА

27

Анонимен

преди 9 години

До ева2 месеца най-малко. КТБ може да е затворена и до нова година, а ако не успеят да направят парламент и кабинет и след нова година.

26

Анонимен

преди 9 години

НА 09.09.2014,СЕ ОРГАНИЗИРА МАСОВ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БГ И ЗТРИВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ,КОЙТО СЕ ЧУСТВА ОГРАБЕН ДА ЗАПРЯТА РЪКАВИ,РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ВЪВ ЦЯЛАТА СТРАНА

25

Анонимен

преди 9 години

Основната причина за банковата паника е самия валутен борд, който не позволява БНБ да печати левове и да рефинансира банките при атаки и ликвидни затруднения.

24

Анонимен

преди 9 години

Да попитам днесбг : откога думата *** е цензурирана ???????????????? По добре цензурирайте думата българи,че са на изчезване :)) ! А думата *** си съществува от векове и в цял свят се използва ,защото това им е наименованието :))

23

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран потребителТогава по-добре комунизма.

22

Блокиран потребител

преди 9 години

Оня ден бях писал правилни неща.Ама нали правилните неща звучат лошо в България и ми блокираха профила, та не можех да си изтегля /както парите от КТБ/ думите от устата и да ги превъплатя тук в красив коментар.Така че блокират се не само депозити, ами и коментари и мнения и животи.Разликата при Тоталитаризма и Демокрацията е, че просто Играчите си размениха местата...Даже и Бойко иска да управлява, ама да е с 51% мнозинство в Парламента, т.е. Тотална Диктатура и другитеда не се обаждат...

21

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ЗНАЧИ СТАБИЛНА БАНКА ? УТРЕ И ЦКБ ЩЕ РЕШАТ И ХОП ПАРИТЕ НА ХОРАТА И ОБЩИНА ВАРНА В КАНАЛА,ТОВА СА ИНСТРУМЕНТИ ЗА САНЖЕТА,И НАЙ ВЕЧЕ ЧЕ РАЗПОЛАГАТ СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА,КАК МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРЯВАТ НА БАНКИ И ТРЕЗОРИ ?ИНВЕСТИРАЙТЕ В ЗЕМЯ В ИМОТИ АМА НЕ В БАНКИ,МАФИЯТА ЩЕ ВА УКРАДЕ

20

хампапа

преди 9 години

После българите били бедни....от 20 години насам че и повече се краде и пак има. Е туй то !

19

Анонимен

преди 9 години

До еваА пробва ли дали банка ще ти отпусне заем срещу залог на твоя влог в КТБ?Питам защото ако го правят,значи има надежда да се оправи КТБ.

18

ева

преди 9 години

от днес и аз имам затруднения с плащанията,тъй като моите пари са затворени в ктб.не знам как ще издържим още два месеца.

17

Анонимен

преди 9 години

Как отворят КТБ и ще станат 10 милиарда.А забраняват да се говори,защото няма пари,всичко е изнесено и всеки си мисли,че има,ама са на хартия!Като тръгне вълната от паническо теглене и край!

16

Анонимен

преди 9 години

Няма капитализъм в БГ не се заблуждавайте.Всичко е на чичко партиец от соца с феодални приоми и монопол.Няма пазарна икономика,няма реална конкуренция.Защо няма няколко здравни каси?Защо няма няколко НЕК,защо спряха рафинерията Плама в Плевен?За да няма конкуренция.Сега е като при соца,ама е по-зле защото няма работа.А тогава имаше и за *** даже!Всеки работеше,на всеки се удържаше за здраве,труда беше задължителен,всеки ходеше на море и на планина зимата.Режийните бяха без пари направо.

15

Анонимен

преди 9 години

Говорят за 1 милиард, значи са поне 3 милиарда.

14

Анонимен

преди 9 години

Капитализъм ли?Да не ви се наложи да ходите по болници,тогава ще разберете що е капитализъм