66

Анонимен

преди 9 години

БЕЗ МАЛКО , ТАНИЩО!!!

65

niki

преди 9 години

Успехите:1. Назначението на Пеевски2. Промените по законът за Южен Поток3. Отменената среща с премиера на Италия4. КТБ...5. Сергей Станишев виндаркиндът дето става за всеки пост в ЕС, само дето не го искат6. Успехът на последните избори.да продължавам ли?

64

анонимен

преди 9 години

За вас, комунистите - успех, Нинова, за простолюдието - глад! И то, за работещото простолюдие - глад и мизерия! Жалко за децата ни! А вашите "успехи" си ги заварете в........!

63

vesko02

преди 9 години

Странни са критериите за успещно управление в БСП.За успех броим ,когато няма лов на червени активисти по улиците .

62

Анонимен

преди 9 години

Техният успех е такъв -- ако гори цялата държава те ще подържат огъня и после ще кажат ! - Браво на бсп, постигнахме голям успех ! - Абсолютно всичко изгоре ! Горе - долу като сега !

61

партиен член

преди 9 години

Винаги след БКП идва потоп.Те обаче винаги го броят за успех.И с право, никой не може да направи по голями поразии от тях.

60

Мазняри

преди 9 години

Да бе, то с пари на заем и баба може да раздава на всички.Кой ще ги връща само?От офшорките дето не плащат данъци?От олигарси дето плащат 10% данък, а в останала Европа е 30-50%.Или от българина дето бъхти 2 работи да си изхрани децата.Да ви имам и социалната политика, крах за България след всяко управление на БСП. Милиард раздаден за социални помощи, милиард дълг на НЕК за изкуствено евтин ток.Вие сте номер едно...

59

dsg

преди 9 години

Според тъпата текезесарска сливунда *** Нинова, 2014 година е най-силна в кражбите на пари чре здържавен дълг в цялата Българска исотрия!!! За 14 месеца *** от изпърдяната коалиция -БСП, ДПС, Ятака окрадоха 14 млрд. лв!!!!! По 1 млрд. на месец-а сега кажете дали тези *** небесни не са за избесване по диреците и масови разстрели???

58

Анонимен

преди 9 години

Егати, за какво ме изтрихте бе? Какво толкова казах? :)

57

Анонимен

преди 9 години

До художник -61 пост.Това което ти си написал не е вярно.Просто ти не си учил в еврейското училище където 5*5 не е 25 , а 26. Ако бе учил в арменското щеше да знаеш отговора: не по малко от 27.Край точка по въпроса доколко К.Нинова къде е учила.След 1989г. всите са от квазиуниверситети: югозападния, Симеоно или най-много Свищовската акад-я.Ти си художник и не разбираш колко е сложна аритметиката.Едно време имаше АОНСУ./академията на партийните секретари ./Та, там се учеше всякаква аритмет.

56

Анонимен

преди 9 години

Тези от БСП май се подиграват с хората то пък бива наглост ама тяхното си е направо болестно състояние Пир по време на чума

55

Анонимен

преди 9 години

*** за кОрнелия

54

Анонимен

преди 9 години

Ама тези и успехи имали!

53

Анонимен

преди 9 години

ХАхаХАхахаХАаХАха, тия продължават да ни забавляват с простотиите, които говорят. Те се *** до ушите, а сега започват с отчет за успехите хахаха, мисля че отчета им трябва да се сведе до празен бял лист!

52

Хуморист

преди 9 години

Заглавието на статията е бомба! Аз по-смешен виц не съм чел/чувал никога. Да взема да отскоча и до Бузлуджа тая година, социалистите явно са веселяци и голям смях ще пада и там.

51

художника

преди 9 години

До АнонимниятПри ГЕРБ цъфнаха, ама при БСП увехнаха. Направо се спаружиха :)

50

Flame

преди 9 години

Абе тези тъпите не разбраха ли ,че народа не ги иска. Да се махат!

49

художника

преди 9 години

Нинова обяви изминалата година за най-силната в социалната сфера от 2000-та година насам. Тя отчете, че в тази област са инвестирани 13 млрд. лв., които са стигнали до 4 милиона българи???------------Значи, че от 5 670 000 Българи по данни от последното преброяване трябва и Аз да съм взел 3250лв.Това се пада на човек, като разделиш 13млрд. на 4млн. и се питам- КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ ???*** вервай после на СОЦИАЛИСТ .

48

N

преди 9 години

Единствените ви успехи както винаги са вдигане на сметките и данъците и никакво повишение на заплатите и да храните *** от нашите пари те и за това се вдигнаха сметките ни,все отняк1де трябва да дойдат тези пари за да ги храните!Шайка обирджии!

47

РЕВИЗОРО

преди 9 години

БКП Е ***