9

Алекс

преди 9 години

От приятел в банковата сфера, разбрах че вътрешните одити и историята на на капиталовите движения се пази на много места, така че няма как да е фалирана КТБ без знанието на ръководството на БНБ. Не съм много в час с банковите дела, но дори на мен ми звучи тъпо обяснението, "не знаех какво става защото съм председател, отговорността за одитите беше на зам-председателя". така че аз съм за оставката не само на Искров но и на целия борд на директорите на БНБ. Но пък и следващите няма да са по добри.

8

До г-н Искров

преди 9 години

Г-н Искров, вече видяхме Вашите възможности и възможностите на БНБ за упражняване на банков надзор и стандартите Ви за професионализъм. Поне как се подава оставка дали сте чували? Ако не знаете такива елементарни неща- оставка се подава безусловно пред НС, а не пред медийте! А момента на подаването й е когато има кой да я гласува (работещ парламент). Оставка не се подава с: ако искате, пък ако се съберете и ако решите, то тогава може и да я подам, ама ще видим:) Запазете поне малко достойнство!

7

някой

преди 9 години

До Бивш член на БСПДано повече хора прочетат какво си написал! Няма какво да се добави!

6

Анонимен

преди 9 години

БСП-ДПС-АТАКА имат пълно мнозинство в Народното събрание. Имаха го цяла година, имат го и сега. Да бъдат така добри ,да влязат и да си гласуват "толкова важните за България " закони.През цялата година ГЕРБ не можа да събори правителството с вотовете на недоверие, и сега няма как да възпре работата на Парламента. Провалиха държавата ,загробиха поколенията с над 10 милиарда НОВИ заеми, фалираха Здравната каса, НЕК,спряха всички еврофондове,спряха всички строежи на нове пътища, върнаха ни назад

5

Анонимен

преди 9 години

БНБ НЕ Е ГОВОРИЛНЯ И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ОСТАНЕ БЕЗ РЪКОВОДСТВО ЗАЩОТО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ.

4

Анонимен

преди 9 години

БСП Е ПАРТИЯТА НА БЪРЗИ ,СМЕЛИ,СРЪЧНИ,НЕНАСИТНИ,АЛЧНИ И НЕКАДЪРНИ АКУЛИ. ДРУГАРИТЕ СА В ПОТРЕС ,ЧЕ ВЛАСТТА ИМ СЕ ИЗПЛЪЗВА. ЯЗЪК ЗА ЦЕЛУВКАТА НА ЮДА .....

3

ИСТ

преди 9 години

Абе Танасе,защо се сърдиш на Неискренов. Нали заедно искахте да фалирате КТБ. Не ви ли стига че докарахте държавата до фалит. Оставка заедно.

2

Анонимен

преди 9 години

Абе Мержанов - кажи нещо за влизането в пленарна зала на коалиционния ви партньор, на пеевски, на доган... Как пък винаги избирателно показвате морал, да ви еа майката... Тая пионка Искров го вардихте сумати време некадърника, съборихте КТБ дружно и сега ще се чудите как да си извадите главата от ла*ната, без да се опръскате!!!!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Освен че писмото е несериозно и той изглежда несериозно. Нещо май виждам цветовете на дъгата?