14

Анонимен

преди 9 години

До ХмПистолетът на българския полицай е само атрибут на униформата му и стикер за валидност на служебната му карта. Не съм чул напоследък по новините български полицаи да са стреляли по някого - "защо е така не знам". Единстенните изстрели от пистолетите им са от упор, в главите им - "защо е така не знам", сигурно закона ги защитава и се мислят за безсмъртни. Добре че са били двама. Можеше и да е сам и да си остане на място. Стискам ти палци, бързо оздравяване.

13

Анонимен

преди 9 години

Изводът е един - този психично болен е опасен, защо е оставен да живее у дома си? Кой отговаря за такива болни? Редно е да има длъжностни лица с медицинско образование, които да са задължени периодично да преглеждат такива хора и да преценяват какво е състоянието им. Не може да се разчита само на близките на болните.

12

йебача

преди 9 години

Не могат да стрелят по луди защитен вид са !Червената книга !Затова спец части и ръкопашен бой ...

11

Анонимен

преди 9 години

Към обекта са насочени допълнителни полицейски части,жандармерия и изтребителна ескадрила.С общи усилия врагът бе задържан.

10

лол

преди 9 години

Естественият подбор при полицаите работи. Шкембелиите и тъпанарите си отиват първи.

9

sergestands

преди 9 години

"Пристигайки в дома на психично болния мъж, младши районният инспектор, отговарящ за района, бил внезапно нападнат и ранен с нож."Добре, че лудия е притежавал единствено нож, иначе щеше да ги натръшка всички тези некадърни ***-милиционери, които приличат на подвижни бурета с мас.Правят се на велики само пред млади булки и мирно протестиращи, а когато стане напечено постъпват като пълни ***.

8

Анонимен

преди 9 години

А между другото селото кубрат голямолие

7

Анонимен

преди 9 години

И каде съм писал кубрат

6

Анонимен

преди 9 години

пише се Кубрат

5

Анонимен

преди 9 години

Седни на рязаната дебела карабина една го наорави направо и скочиха очите

4

Анонимен

преди 9 години

На Болния не му ли отнеха преди време оръжието?

3

Стършел

преди 9 години

....добре, че оная шамандура главния секретар на МВР не е изпратил пак баретите, като в Лясковец, че можеше тоя да ги наниже, като на дъска на дарц.....шегата настрана!....Дано да се възтанови полицая и да няма усложнения, иначе на психично болните мястото им е в специализирани заведения. Крайно време е да се вземат необходимите мерки и за тези хора да се полагат необходимите грижи. Стига с това, че пари няма, напротив има, но не се използват по предназначение.

2

Алов

преди 9 години

Те па полицаите са много наред...Болния само трябваше от джоба да му покаже жълт картон и да си ляга спокоен.

1

Анонимен

преди 9 години

"културни" особености на индийскотурския "етнос"