37

Румен

преди 9 години

До 123: Евреите се наситиха да трепят християни в Русия след болшевишкия преврат 1917г. В първия им болшевишки ЦК само *** и Сталин не са евреи (дядото на Ленин е с оригинална фамилия Бланк - покръстил се е за да просперира по-лесно в православната държава). С тези земи, които изкупуват тук и затворените градове, които създават в България един ден може българите да станат "мързеливи терористи".

36

Румен

преди 9 години

До Кой: И на тебе да ти нахлуе някои в къщата / апартамента, да ти го открадне и да ти остави само едно килерче, и ти поне с "пиратки" ще го замеряш като нямаш нищо друго. А натрапника по цял ден ще вика "Терориииист.....плаши ми кучето и децата и ще стреля по килера с пищов /американски модел/ за да те прогони и от там. Тогава ще разбереш палестинците.

35

Румен

преди 9 години

До СемС милиардите на Рокфелер, Родшилд и останалата световна еврейска банда и с палестински и друг гастарбайтерски труд е създадена тази райска градина. Не случайно най-краткия виц е от две думи и гласи "Евреин - миньор".

34

Румен

преди 9 години

Към 38 - анонимния евреин /ка : Еврейските пропагандни лъжи /не подлежащи на проверка/нямат край. Първо пише се полЕва болница. Това да не ти е полИване на саксии. Дори и да са спретнали евреите 2-3 палатки с 1-2 доктори вътре, това е само израз на черния им хумор. Представете си /преди 2-3 века/: палачът реже ръце, носове и т. н., а до него палатка с доктор

33

asen

преди 9 години

До 1tiei lud kakvi pari kakva koloniya imaslisi prestava kakvo znaci hamas

32

Анонимен

преди 9 години

религиозният фанатизъм е ракът на планетата.

31

1

преди 9 години

***, цитирате ми стари и нови завети. Израел - световният чичко паричко си играе отново с невинните хора за още повече парички. А вие си четете глупавите приказки, те за това са направени, да колонизират овце!

30

Анонимен

преди 9 години

Прочетете Самсон и Далила и ще разберете че тези братовчеди никога няма да се помирят

29

Анонимен

преди 9 години

Израелските войници са повече от 22. Загуба за двете страни. Израел направи на границата с Газа полива болница за ранени палестинци но Хамас не им пщзволява да отиват там, и вчера след неуспешния опит на палестинка камекадзе престорила се на ранена да взриви лекарите и охраната на поливата болница, днес я закрихаЧаст от тежко ранените араби ги закараха в израелска болница друга част ги пуснаха да си отиват ,Само преди месец жената на хамасника Исмаил Ания е била лекувана в Асута- Израел

28

Анонимен

преди 9 години

И до сега Хамас продължават да хвърлят ракути из цял Израел, принудиха Израелската армия да им бомбардира болницата от която са вадели ракетит. Не азбирам на какво се надяват и защо не искаха да приемат спиране на оганя както вчера им предложиха и Бан Ки Мун и Джон Кери ?

27

Моше

преди 9 години

Нещата са ясни за всички, АКО АРАБИТЕ СВАЛЯТ ОРЪЖИЯТА ЩЕ ИМА МИР, АКО ИЗРАЕЛ СВАЛИ ОРЪЖИЯТА НЯМА ДА ИМА ИЗРАЕЛ. БИБИ НЕТАНЯХУИстината боли, та ха сега си пишете малоумщини колкото искате!

26

Лоша работа

преди 9 години

Прочетете Изход от Стария завет. Знаете ли как е завоювана Обетованата /обещаната от Мойсей на израилтяните/ земя? Ами с огън и меч и унищожение на всички други народи /които са имали по-висока култура, градове, занаяти, търговия от израилтянските номади - пастири. Старият завет е пълен с призиви за унищожение на неевреите. След Втората световна война евреите пак с насилие завоюваха тази земя - нищо не се е променило в нагласите им за 2000 години.

25

Онколог

преди 9 години

Фундaментaлния ислям, хaмaс,ел кaйдa, боко хaрaм, ислямски брaтя, хизбулa, сиви вълци, розови пaнтери и не знaм още колко джихaдисти от Истaнбул до Куaлa Лaмпур ненaвиждaт цивилзовaния свят и просто се дифинирaт кaто РAКОВО ОБРAЗУВAНИЕ. Не зaбрaвяйте, Изрaел е нaпреднaлa в медицинaтaКойто е болен се лекувa, aко се нaлaгa оперaция трябвa дa се AМПУТИРA!

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименО, колко си *** има ли смисъл с теб да говоря...

23

Анонимен

преди 9 години

До АлексЕдин съвет: Запознай се с началото на конфликта, има доста източници в Интернет (не само порно) и след това пиши глупости!Хубав ден!

22

Алекс

преди 9 години

В случая според мен имат право евреите да са агресивни. Жалко за хората (били и араби) случили се по средата на конфликта, но едва ли някой би стоял безучастно докато го обстрелват с оръжие с голям обхват. Чесно казано от доста време си го търсеха Хамаз-аджиите, защото докато се ограничаваха действията по границата Израел не излизаше извън територията си.

21

ЕВРЕИТЕ

преди 9 години

СА ФАШИСТИ

20

Магдоналдс

преди 9 години

2100 ракети изтреляни и нито една жертва на ракета,тия самоделни фоерверки се взривяван на 100м след старта,палестинците доста издържаха на гостите евреи цели 70 години без да измрат до край гадовете костеливи са все пак са братовчеди с гостите....

19

Сем

преди 9 години

Палестинците се тресат от злоба ,като гледат как от пустиня евреите сътвориха раи,и по всякакъв начин се стремят да го унищожат.Те са циреят в съседство с тази прекрасна държава-Калояне-който сигурно не си ходил там а бръщолевиш глупости.Тези хора са толкова мързеливи- че са способни само да плюят и рушат.

18

marsian

преди 9 години

До КласниятИ на децата им е ясно ,че това е играта на Хамериканците .Какви са Хамериканците ?