15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе - важно е да го има

14

Анонимен

преди 9 години

Аз цинка си го набавям от подцинкованата ламарина, доматите - от комшийката на бартер (тя ползва мойте), а стриди нема - бера си жубанки (речни миди).Ама тия работи не ми пречат, ако се появи некоя класна дама...То за сърдита жена с главоболие, уморена "днес" и/или ползваща други контрацептиви, спасение няма...

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименО да, плод е. Ама който не е ходил на училище се чуди.

12

Димо Падалски

преди 9 години

Доматът е плод, а динята е зеленчук ако не знаете :)

11

Анонимен

преди 9 години

шизофренични писания

10

Анонимен

преди 9 години

Похапвайте от полезните храни в Мак Донълдс,но от лютите хамбургери.Яжте с килограми кренверши, те също са толкова полезни,колкото и хамбургерите от Мак Донълдс.Пълни са с протеин и смляно пюре от човки,кости,крака...квото се сетите.Пите газирани напитки,но гледайте да пише в съдържанието им,че съдържат АСПАРТАМ.Вместо вода пийте Кока Кола.Тя не извлича калция от костната Ви система.Напротив помага Ви.Накрая,за да се довършие пушете безвредни електронни цигари.

9

Анонимен

преди 9 години

До ПлавникПлод ли е?

8

София

преди 9 години

До Гошо...ТъпотоКиселото зеле е силен антиоксидант, така че тоя път си прав :DПодкрепям пости ти изцяло :))) На моя мъж стриди не давам :)

7

7

преди 9 години

Само уъркване аут,му е майката!Имам примера пред себе си.И е сексуале и има прекрасна гъста коса и изглежда на 35.И аз така,ама спорт ,спорт и пак-без химии,цигари и алкохол!И в страната на дебелаците,сме слаби с приятно изразена мускулатура.Риба,салата,пилешки гърди,не пържено,намалено сладко,не фейк захар и почти не хляб.Не е много лесно,НО ефекта е УАААУУУУ!

6

Анонимен

преди 9 години

Яжте хамбургери, ако искате да станете американци (по сланини).

5

Румбо

преди 9 години

Може би е некоректно,но ще го кажа:-Ако кравата не се запложда,сменете бика!2/3 от проблема е там!Другото е химия и други науки.

4

Анонимен

преди 9 години

ОТ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ХРАНИ САМО ЧЕСЪНЪТ Е ПОЛЕЗЕН АКО Е ПРОИЗВЕДЕН В ДВОРА НА СЕЛО. В ДОМАТИЕ ИМА БРОМ ЗА ДА УЗРЯВАТ ПО БЪРЗО. КАКТО ЗНАЕМЕ ТЕЗИ КОИТО СМЕ ХОДИЛИ В КАЗАРМАТА БРОМЪТ НЕ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ НА ССЕКСУАЛНАТА МОЩ ОСОБЕНО НА ХОРАТА МИНАЛИ 40 ТЕ ГОДИНИ. НА НАС НЕ НИ СЕ ОТРАЗЯВАШЕ МНОГО НО ТОГАВА БЯХМЧЕ НА 18 ГОДИНИ И ТРЯБВАШЕ ДА УТРОЯВАТ ДОЗАТА В МАНЖИТЕ. СТРИДИТЕ СА ПЪЛНИ СЪС ЦЯЛАТА ПОМИЯ НА МОРЕТАТА И ОКЕАНИТЕ. ТАКА ЧЕ АКО СИ ПРОИЗВЕЖДАТЕ САМИ ДОМАТИ И ЧЕСЪН 100 % ЩЕ СТЕ ЗДРАВИ.

3

Анонимен

преди 9 години

Бургерииии съдържат чеснов сос, доматки и яйце за 30ст към цената

2

Анонимен

преди 9 години

Ето Шест храни..........но успяхме да напишем само три.......

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Стридите ги...заменям с...варен бял боб,а броколито с...кисело зеле.Боровинките ги давам на жената да си вари...сладко за палачинките.Виж...чесън,праз лук и домати ям...яко.Изтървано е сиренето като препоръка;особенно е полезно ако се добави доста в...шопската салата,без която не пия домашна ракия.