11

вярно е

преди 9 години

Това е най-доброто решение и веднага трябва да се пристъпи към осъщестяването му.Искров,Цацата и Пеевски-да се разледват за умишлена атака на банката .

10

Анонимен

преди 9 години

Огромният обем НЕОБСЛУЖВАНИ КРЕДИТИ СА НА НЕОФИЦИАЛНИ ФИРМИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И на вашия приятел НИКИ *** !

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Дъ-ра-дъ-ра , Трябва нормален одит да докладва реалното състояние на банката и тогава ще се разправяме ПЪРВО С МАЖОРИТАРНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ ! Ако не желаят, или не могат да осигурят капиталова адекватност на банката, я удържавяваме, но веднага ПОГВАМЕ НЕИЗРЯДНИТЕ ДЛЪЖНИЦИ! Не ми говорете за вложителите - няма вложител виновен за фалит на банка !

8

Анонимен

преди 9 години

Вежди Рашидов, Стоян Александров, Иван Костов и другите богати вложители обаче отказват да станат акционери в КТБ и да жертват парите си. Искат си парите кеш. А проблемно е дали БНБ ще може да изплати и даже по-малките влогове за 3-4 милиарда лева и банката стои затворена,

7

vesko02

преди 9 години

Българина ,които няма пари за хляб ,дали някога ще научи колко знайни и незнайни герои получават едни сериозни пари за да се грижат за благосъстоянието му.

6

един от народа

преди 9 години

"Кирил Григоров: Най-евтиният за обществото вариант е КТБ да заработи"Григоров много евтино ли ти се вижда обществото да спонсорира частни банки и да помага при фалита им ????

5

Клиент

преди 9 години

Хапърцумян(ли беше)заплатата за един месец му беше 200 000 лв.Ами такива да попълват загубите на банката не обикновения данъкоплатец чрез бюджета.

4

97-ма

преди 9 години

Че 97-*** не е имало валутен борд. Човека говори, че схемата е такава. Банката се люля, кредиторите се изнизват с милиони, активите се разпродават на "външни" инвеститори с вътрешни пари с 80% намеление и в цялата ситуация риск-а е за вложителя. Той никога повече не би се доверил на добри приказки за голяма и стабилна банка а именно и оттам и недоверие за други банки, защото харесвате или не хората говорят а хората загубили пари говорят и съдят повече. Уж нямаше риск, но се видя че *** даде заден

3

Анонимен

преди 9 години

Банкерите всяка година вземат безбожно високи бонуси за сключени нови кредити.А затова ,че хиляди стари стоят необслужвани,си има чалъм да бъдат скрити.

2

tarbuh

преди 9 години

Стига сте плашили с 97-*** и с падане на валутния борд бе! Ситуацията няма нищо общо и само всявате паника!

1

Анонимен

преди 9 години

Банката си е наред, но дали Пеевски ще плаща загубите?