7

Анонимен

преди 9 години

Фармацевтичните гиганти не искат да лекуват болестите ! От лекарствата ,който са избрали да предлагат - те държат в състояние пациентите да вземат всеки ден от техните хапчета , а техните печалби са некоконтролируемиИма много изобретения , които така не излизат на бял свят !Ще се приложат ли ваксините за СПИН на изследователя , летял с ъс сваления самолет в Украйна !Той е казал : " Така както фирмите изпращат във студени контейнери Кока Кола за Африка , така ние можем да изпращаме ваксините

6

Анонимен

преди 9 години

И това само няколко дни след като убиха най-добрият учен за борбата със СПИН.Дали пък няма някаква връзка и дали пък той не е имал друго предвид за конференцията и дали пък не е имал и лекарството???Може би ще разберем ама късно.Дали пък и заради това не свален самолета достатъчен мотив е за фармацептичните гиганти.

5

до#6

преди 9 години

Трябва да знаеш,че отдавна е намерено лечение за рак спин и диабет и какво ли още не...,НО...на фармацевтичните концерни не им е "вкусно",да си загубят бизнеса!Илюминатите са се постарали да заглушат всичко това.Порови се в интернет и ще се убедиш! А КОЛКОТО ДО ТОВА-НЕ ВЯРВАМ,ТА ТЕ НИ НАМАЛЯВАТ ДО 5млрд!Сега господа, може да ме изтриете,не ми пука!

4

Анонимен

преди 9 години

Всякакви простотии измислят, но за лекарство против рак никой нищо не прави. А тоя велик презерватив, ако се скъса какво правим тогава?

3

Анонимен

преди 9 години

Прекаленото доверие оставя вярващия неприятно изненадан от внезапното откритие!

2

леле

преди 9 години

същият ефект се постига и с обиковен презерватив. А ако се опитвам да изкарат презерватива, като лекарство, тогава защо по дяволите Презерватив !?

1

Име

преди 9 години

И по какъв точно начин е по-различен от други презервативи? Безплатна реклама, за пореден път.