34

Тервел 1

преди 9 години

Абе 44 кога успя да ги преброиш,че половината там били украинци?Отвори малко учебници и попрочети.Много ще се изненадаш,че Крим не е бил никога Украински и източните територии са им подарени и так имаме една изкуствено създадена държава,която в момента слушка САЩ и съвсем върви по плана за 3-та Световна война.

33

Тервел 1

преди 9 години

До КироКире, виж си минусчета и си отговори на въпроса(с логиката която си изложил) ти какъв си.Ако не можеш веднага по разбираеми причини,остави го за домашно.

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимензначи може ама при определени условия, и кой ги определя, аз или ЦРУ?

31

Анонимен

преди 9 години

До овчоландия Областта Косово беше национална автономия, овчо. Донецк и Луганск са области от унитарна държава. Половината население са украинци.

30

овчоландия

преди 9 години

Преди години,антитерористичните действия на Сърбия срещу областта Косово от нейната територия "демократичната" хамериканска и оттам "световна" информационна система нарече терористична, а "сепаратистите" от Косово наричаше АОК(Армия за Освобождение на Косово).Тогава Путин предупреждаваше "демократичната общност" че създава прецедент и отваряне на кутията на Пандора.Тогава буквално сипеха хули и срещу него и срещу Русия,че пречели на самоопределението на народите.Абе американолизци,какво става?

29

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Аз : ПРОЩАВАЙ, ПРАВ СИ НО НАЛИ ЗНАЕШ- НАВИКЪТ Е ВТОРА ПРИРОДА!

28

Дойн

преди 9 години

Обама ще удари едро рамо...

27

Анонимен

преди 9 години

Украйна е продала част от златния си резерв, за да плаща на Бандеровските неонацисти, заети с убийствата в Донбас.

26

лк

преди 9 години

единствено по-гадни от нашите управници са киевските фашаги

25

Аз

преди 9 години

Абе Тодоре , защо все пишеш с главни букви? Незнаеш ли ,че писането с главни букви е равносилно на викане. Иначе си правилно пишеш , ама не е нужно да викаш.

24

Анонимен

преди 9 години

Ще оцелеят. но на каква цена, само украинският народ може да каже. Нищо, те са свикнали да ги смучат и ограбват. Като нас...

23

бЕл бродник

преди 9 години

Нищо, нищо, врътнаха им крана за газта, не плащат, а зимата си идва.Киевската хунта и до февруари няма изкара.

22

проруска

преди 9 години

до ТодорПърво определено ми харесваш, а второ няма такава държава Украйна-няма и да има! Можеш да бъдеш сигурен.

21

Боби

преди 9 години

До Анонимен 21Помните ли взривовете на снаряди около София. Това бяха 3 склада за боеприпаси и то предомно от боеприпаси от 2СВ. Само В България има десетки такива складове. Същото важи и за Украйна. За това и не са чак толкова нещата минаващи през границата. За това и няма доказателства, а има само спекулации. Виж след още 2-3 месеца за ЛНР и ДНР ще им трябва помощ като боеприпаси. Въпросът е дали КИЕВ няма да фалира преди това. Вероятно ще фалира. 60% от БВП е на минус за сега.

20

Heh

преди 9 години

До Анонимен1. и двата( не деля руснаци и украинци)2. До скоро това беше един народ(все още е) с изключение на промитите мозъци(през последните 25 години се води такава програма, за щастие не толкова успешна)

19

Боби

преди 9 години

Лелке *** отново подаваш невярна информация.АТО струва на КИЕВ 130 Мил$ на месец на хартия - заплати, храна, гориво и боеприпаси(по цени от съветско време от склада). Реално всеки унищожен танк, БТР/БМП/БМД или камион това са загубени пари за Украйна които трябва в бъдеще, а това бъдеще скоро идва защото запасите се топят, трябва да се възстановят. Един модетен камион е 200хил гущера неброниран - брониран 500хил. БТР 1,5 мил, БМП 2-2,5 Танк 2,5-4 мил самолет 20мил от старите и 50 и повече нов

18

Леле че народ

преди 9 години

Инак самия укр. министър на финансите е казал днеска ,че имат пари за 10 дена активни боини деиствия

17

Анонимен

преди 9 години

Трима свещеници разговаряли кой как разпределя даренията от вярващите. Англичанинът казал, че чертаят с тебешир линия по средата на църквата, след това подхвърлят парите нагоре и каквото падне отляво е за тях, а отдясно за Господ-бог. Французите пък чертаели кръгче в средата и каквото паднело в кръгчето било за Господ-бог, а останалото за тях.Поп *** пък казал:- Ние не чертаем нищо, а само подхвърляме парите нагоре и Господ-бог си взема колкото иска, а каквото падне - за насПоПрочети още на: dnes.bg/blogini/2014/07/21/sediat-tri-devoiki-na-kafe-i-si-lafiat.233027

16

Ами така е...

преди 9 години

И тия Втората световна са спали като нашите, а сега тръгнали да ми плача! Когато Русия е ПРИЯТЕЛ И СЪЮЗНИК - ДОБРЕ, но когато е ВРАГ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ТАКА, КАКТО ГО Е НАПРАВИЛ ГЕНЕРАЛ ИВАН КОЛЕВ по време на Първата световна! НИЩО, ЧЕ Е РУСИЯ!

15

КТБ

преди 9 години

Споко, пари на Украйна за газ няма да и дадат да си плати дълга към Русия, но за водене на военни действия ще има милиарди на промоционална лихва от 10%.Ще видим зимата дали ще скачат пак на площадите в Киев, Майдан 2 против високите цени на ток, газ и храни от първа необходимост.Или май ще цепят душемето да палят кюмбето, че студ.А газ няма да има.