38

Атакист

преди 9 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯ 42Виж сега Волен няма вина за трагични случаи като тебе, които не виждат по-далеч от 10 см от антенките си, които са неспособни да сглобяват цялата картина на нещата, емоционални и лесни за манипулиране са от медии и ухилени пожарникари, и които смятат че всички останали хора са на нивото им и всичко се върти около подкупи и лични интереси.

37

Кирчо

преди 9 години

Една крадлива клика - това е Атака. Направиха пари момчетата на гърба на народа. Видяха свят, че и любониците им се ублажиха. Но народа наш има последната дума. дано и прокупатурата си свърши работата не за измисления случай на летище Варна, за финансовите им дела.

36

АНТИОВЦА

преди 9 години

До АТАКИСТКакъв атакист си ти бе ШИЛЕ! Да сте чували за законите на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА, която гласи; "На децата на РЕПРЕСИРАНИТЕ, да не им се дава образование и да биват отстранявани от училище"? Млъкни бе ***, какво ми се фукаш с някакъв си болшевишки възпитаник, Сидеров, който НЕ Е ВИДЯЛ НИЩО ЛОШО ОТ ВРАГ 1 на българската нация, ЧЕРВЕНИТЕ ***!

35

Evil

преди 9 години

Бялата Златка :)Хахаха.

34

Анонимен

преди 9 години

Obichamete Volene, takav politik kato tebe se rajda na 100 godini vednaj! Shte ostanesh legenda i vinago shte ni napomnqsh za Velikiq machenik POP KRASTIO.....

33

Тихомир Томов

преди 9 години

Да не се получи акта в нормалния законов срок е играл плик . За важните дела винаги "не могат " да открият някой който виси по телевизиите и плещи едни и същи глупости и сега ще чакат да получи имунитета изплъзнал му се на евроизборите .

32

citizen

преди 9 години

господин сидеров в цялата си прелест:youtube/watch?v=5WxXIVJIYV0

31

Анонимен

преди 9 години

"Обективният български съд"--корупция и разочарование.

30

?!?

преди 9 години

До АТАКИСТа ти какъв българин си - твоето идолче продажно и предателско какво направи - подкрепи правителство, областни управители и т.н. на кого - на ДПС!?!?! Разбра ли сега кой е тиквочът?!

29

Анонимен

преди 9 години

по принцип Сидеров ще излезе чист, има хитри адвокати

28

Кампания!

преди 9 години

Обявена е кампания "Всички да го на*укаме на ТЕО"

27

Анонимен

преди 9 години

ДО РусокоскоКрасиво име си си избрал. Дано и теб те докарат с Болен у кауша. ;)

26

Bobi

преди 9 години

Щом не се явява в съда Болен трябва да се затвори, та да не фане гората като братята Галеви и други. Дайте го у Варненския тук сички ши го уважаваме по много пъти.

25

До Тео

преди 9 години

Тео , всички да ти го на*укаме :)

24

Teo

преди 9 години

Това джудже карикатура какво ни занимават с него - той е платен политически труп с турски шалвари. Добре че се разкри сам ,иначе толкова много прости *** гласуваха за него. Да го опандизват и да не ни занимават с него повече.

23

Гласът на истината

преди 9 години

За какво го съдят? И французойката и ченгето напълно са заслужили шамарите. И да му върнат пистолета от полицията щото ще дойде на власт и ще направи носенето на оръжие по-либерално от в САЩ(Вече го е декларирал като идея) и тогава ченгетата ще разберат к,во значи бачкане като истински полицай, за сметка на личната свобода на гражданите. Една призовка не могат да изготвят като хората. Нещастници.

22

АТАКИСТ

преди 9 години

До БранникКАКЪВ БЪЛГАРИН СИ ТИ БЕ??? Ти си долна шопска кратуна!!! След 1л, мн.ч. се слага "е" в определени случаи!!! КАЗВА СЕ МРАЗИМ, НЕ МРАЗИМЕ, ТИКВО!!!!КАТО НАУЧИШ БЪЛГАРСКИЯ , ТОГАВА ЩЕ ПОЧНЕШ ДА Я МИСЛИШ ПОЛИТИКАТА!!!!САМО АТАКА ДО ПОБЕДАТА!!!

21

Тиквено семе

преди 9 години

Проблемите на България са :1. Волен Сидеров дръпнал униформен за яката !2. Стивън Спилбърг уби динозавър !Проблемите на страната НЕ са :1. Роми хвърлят яростно камъни срещу униформените , има ранени полицай !2. Уж няма пари в България , а редовно се изнасят купища пачки !

20

Бранник

преди 9 години

руска креатура е тоя дърт джуджак, БЪЛГАРИТЕ ГО МРАЗИМЕ!

19

Анонимен

преди 9 години

И октомври става - тамън ще гледа парламента през крив макарон а и няма да има имунитет. Типична рубладжийска ***!