13

Анонимен

преди 9 години

Психо, психо, колко да е психо.Психяса тоз анарод, за всеки гражданин по един психолог.

12

психологията е важна

преди 9 години

трябва да знаят как да накарат хората да бръкнат в портмонетата за спарушен зарзават и всякаква некачествена стока и обслужване, когато се хванат на работа като продавачи на сергии или пък сервитьори и др. подобни

11

razgradski pop

преди 9 години

мързелив народ..

10

До 13

преди 9 години

Личи си отдалече, че учиш философия, наистина. Само че на дървена отива.

9

Анонимен

преди 9 години

Всичкото *** учи - икономика, право и психология.. и иска власт да командва .. да ама не .. живота ги слага на мястото им.. успяват единици шпиони на ЦРУ.Живота е бягане на дълги разстояния ... в един момент може и ЦРУ да загуби , както загуби КГБ ..

8

Анонимен

преди 9 години

В Германия е пълно с безработни психолози , освен това и тяхната заплата е най-ниска.

7

Анонимен

преди 9 години

Безработицата е висока независимо какво си учила. Даже и дадена специалност да е търсена, чорбаджиите не дават повече от 1000-1200 лева заплата и това реже много кандидати, например лекари веднага бягат от България.

6

Анонимен

преди 9 години

Какво значи "тежко" и "леко"? Аз например уча философия и не смятам че е по-лесно от точните науки, напротив - иска се по-различно мислене, а не като във точните науки - бялото е бяло, черното е черно - и 2+2=4 До края на следването си по философия и дори до края на живота си философът не е напълно наясно какво представлява науката му, все нещо не му е напълно ясно.

5

jjjj

преди 9 години

На задад ще ги вземат на секундата тези "***".Това,че в скапаната ни държавица сме с мислене тип "да ходиш на психолог значи,че си луд" не означава,че навсякъде е така :)) Много сте ограничени..Чао!

4

Санчо От Прованса

преди 9 години

До Тонката 10Фък ю енд дай!ГМО-тата са нация от психопати, марш там да реализираш и си вземи бронежилетка и каска!Чалгари мили родни драги, що не учите физика, химия, математика или поне инж. специалност?Лапайте царевицата и обслужвайте ГМО-тата!!!Фък ю енд дай!

3

Милено Стефанова!

преди 9 години

Не знам какъв доцент си, но наистина ли мислиш, че медицина и фармация се учат по-лесно от физиката?!Всъщност, ако искаш да станеш добър специалист в която и да е област, трябва да четеш много.Преди години ме смайваха някои мои връстници от ТУ, приети с тройки и взимащи поне 70% от изпитите си по време на следването предимно с тройки. Според тях, СУ, в сравнение с ТУ, било "като техникум". И до днес са си простовати хорица, безработни инженери. За тъпака всяка специалност е трудна.

2

гост

преди 9 години

Поредният набор бъдещи магазинерки с ненужни дипломи за висше образование!

От толкова психолози в тази държава съвсем полудяхме.