16

xyz

преди 9 години

Обикновен терорист, детеубиец и крадец.

15

колю

преди 9 години

веске , ти защо триеш коментарите *** ?

14

men

преди 9 години

цензураста изживяващ се като *** защо ми изтри поста? защото казах истината ли:народа обезкървен и обезверен. старците *** в мизерия. земята на руснаци, турци, евреи и арапи. младите бегат без да поглеждат назад. държавата я няма. партиите служат само на чужди интереси - руски, ционистки, американски, ***, арабски, турски.

13

гамена

преди 9 години

поп Кръстю беше ли на честването ?

12

Shark

преди 9 години

Ако тогава Левски е можел да види по някакъв начин в какво ще се превърне родината му, никога не бил дал живота си. Щеше да си гледа спокойствието и да реди таблата с турците. Както сега правят нашите продажни политици, които плюят на делото на Левски поднасят България на турците на тепсия. Всичко е било напразно Дяконе, всичко!!!!

11

Лилина

преди 9 години

Това е може би една от най-важните дати за България. На този ден изгрява непогасимата звезда - Васил Ив.Кунчев /Левски/, не просто Човек, а символ за настоящи и бъдещи поколения.ПОКЛОН !!!

10

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ЗАЩО ТАЗИ СТАТИЯ Е СКРИТА И НЕ Е НА ВИДНО МЯСТО ?

9

ИСТ

преди 9 години

АПОСТОЛЕ, АПОСТОЛЕ, ти умря за чиста и свята България. Сега политиците умират да я окрадат.

8

Анонимен

преди 9 години

Още към 9-----------То тука има една камара неосъзнати янки, дето знам че подкрепят клането на българи, защото те са били сепаратисти. А те се водят терористи.

7

Анонимен

преди 9 години

А, той е бил сепаратист!Чудя се как не са подкрепили турция, тогава ...

6

Анонимен

преди 9 години

гангстер ,обирджия, детеубиец.

5

Анонимен

преди 9 години

Почивай в мир братко мой! Почивай в мир ти де умря за наща свобода. Почивай в мир и спи дълбоко и от сън се не бъди братко , че ако видиш какво е навън сега, ще умреш 100 пъти ! Почивай в мир ти направи това което трябваше ...но предателите са много повече от нас и държавата ни в отново е предадена. До скоро на казаци , днес на американци ...спи дълбокия си сън и се не буди от него ще в дън земя от срама ще потънеш като видиш за какво умря! Обичам те , почивай в мир!

4

До 4

преди 9 години

И да се роди такъв човек , заптиетата няма да му позволят да се покаже ! Апостола на дали някога би повярвал че Българите ще подкрепят турска партия като не гласуват ! СРАМ !

3

бг

преди 9 години

Хубаво е,че го почитаме,но кога ще започнем да се държим ,като него.Ще се роди ли някога човек като Левски , който да поведе България там където и е мястото.

2

Бат Андро

преди 9 години

До АнонименПрав си приятелю за всичко друго се пише, а за тази свята дата когато се родил Апостола Празник за България някак между другото.

1

Анонимен

преди 9 години

Я слугите се сетиха НАЙ-НАКРАЯ