11

Анонимен

преди 9 години

БСП препикаха банката. ся никой няма да я иска, понеже смърди.

10

съгласен с ТТ

преди 9 години

Абсолютно е прав Трайков!!! Най-сетне някой да каже нещо разумно по въпроса! За съжаление едва ли ще го послушат! Целта на замислилите цялата операция е да затрият банката.

9

Анонимен

преди 9 години

Външен одит прави ненужни БНБ и 1000 чиновници там на държавни заплати. По-добре да ги махнат, иначе ще се плаща 2 пъти за една и съща работа и накрая пак ще има източване и фалити.

8

Анонимен

преди 9 години

Оказва се, че банката си е била наред и все още си е наред. За да се отвори и да работи с вложителите, просто трябва да се действа според действащия закон и да дадат на акционерите да сложат финансов буфер при отварянето, което и самите самите акционери искат. А #Кой ще плаща за загубите на банката и на фирмите от политическата атака, е друг въпрос.

7

Анонимен

преди 9 години

Отлагането на отварянето на банката може да докара паника и сред малките вложители.

6

Анонимен

преди 9 години

Кредити започнаха да се раздават по време на строителния балон.После започна раздаване на кредити за фотоволтаици,И дойде времето за събиране на урожая.А урожай няма.Огромни необслужвани кредити,огромни депозити ,които чакат огромни лихви.Пари няма действайте.

5

sdfsaf

преди 9 години

Това е най-умната приказка за КТБ-то ж медийното пространстжо,нищо че иджа от Трайчо.Трайчо си не трае Трайчо си играеАтаката към КТБ е от кредиторите на банката.

4

Анонимен

преди 9 години

По-важно е кога ще могат да теглят, защото банката остава затворена и след 21 юли.

3

Анонимен

преди 9 години

Все още ми е симпатичен този човек и мисля, че има умствен потенциал.Ето ви един експерт!Въпреки, че не съм съгласна с някои негови гледни точки.В България има добри одитори. Не е необходимо задължително да има международен одит.Просто не търсете одитори по "шуробаджанашка" линия...

2

Анонимен

преди 9 години

Хората ще могат да теглят най-рано след 21 октомври даже и гарантираните влогове, защото няма да има парламент и правителство.

1

наблюдател

преди 9 години

Както винаги си прав...но КОЙ ли ще те чуе....???.