12

иван пенев

преди 9 години

миков се оплаква,че парламентът пак нямало да работи.а коато е работил,каклво добро е направил този парламент за държавата и народа.единсвеното добро ,което са сторили днешните депутати е собсвеното им забогатяване,осигуряване субсидии за сшоие партии и подкрепа на олигарсите.

11

Анонимен

преди 9 години

Пиейки кафе, ДПС и ГЕРБ свалиха правителството и се прегърнаха...като им лъснаха и голите ***.....

10

Анонимен

преди 9 години

ДПС + ГЕРБ = Вечна Любов

9

един човек

преди 9 години

А народа се надява престъпната ви секта да се разпадне и всичките *** в нея да се изселите у Анадола дето ви е мястото,долни престъпници!

8

Анонимен

преди 9 години

Какво казва този казак"....породено от проблемите, свързани с фалита на КТБ, смята той."Какъв фалит бе казак? Кой ти каза тази работа? Фалит обявява само съда бе казак. Или вече си говорил с него.Включете и този в списъка на плащащите обезщетение за причинени вреди.А цацаров спи.

7

дърт голям

преди 9 години

Дано 25 годишния Демократичен Просперитет най - накрая ни отвори очите / СЪЗНАНИЕТО/ че унищожават РОДИНАТА ни. Никой да не гласува за сегашните крадци.Промяна на избирателният закон - 100%мажоритарен на два тура /Франция

6

ЖАЛНА НИ МАЙКА

преди 9 години

ДОЖИВЯХМЕ 136 СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО, "ТУРЧИН ДА БЕСНЕЙ НАД БАЩИНО ОГНИЩЕ". И КОЙ Е СОПОЛАНКОТО КОЙТО КАЗВА КОГА СЕ ЧАКА ОСТАВКА НА БЪЛГАРСКИЯ КАБИНЕТ- ЧЕТИН КАЗАК, ПОЛУЧИЛ БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИ КАРИЕРА ВКЛ. И ПОЛИТИЧЕСКА. ТИЯ ВЕЧЕ НАИСТИНА ГО ПРЕКАЛИХА ОТВСЯКЪДЕ. ЖАЛНИ МАЙКА АКО ОЩЕ НЕ РАЗБИРАМЕ КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ЧУДОВИЩЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА НИ УПРАВЛЯВА СЛЕД 5.10...

5

Българин

преди 9 години

Закрвайте незаконната етническа партия.

4

Евродепутат

преди 9 години

Няма такива безродни и безпътни инфантили като Станишев и компания. Последния номер е Орешарски уж подкрепя Кристалина , но Станишев казва , че Външен министър трябва да бъде жена социалист демек Италианката. Това не са хора , а *** , а още по малко Българи. Затова на изборите ще бъдат жестоко наказани.

3

Анонимен

преди 9 години

Ами ще почакате още... то голяма нужда ви гони, вижда се... Та, докато чакате, може и да...

2

Анонимен

преди 9 години

дпс Е ТУМОР

1

Анонимен

преди 9 години

и после... Герб + Дпс. Днешните са комунисти следващите също.