12

до 13

преди 9 години

откога панелките се наричат "жилищни кооперации" ?

11

Анонимен

преди 9 години

tva li e,sofia ti prilicha na katyn kvo da govorim za tia v provinciata .

10

Някой знае ли как е

преди 9 години

най-разумно да се постъпи, когато някой нахалник пробие плочата между два етажа в някоя жилищна кооперация?Ние написахме жалба до общината, дойде комисия, заставиха го да поправи белята, която е извършил на своя глава, за да свърже чрез стълба една от стаите си със своето таванско помещение. Разбрахме какво става, едва когато затрещя машина в апартамента му, ние звъним, а той не отваря. Уж поправи плочата, но по тавана над стълбищната площадка се появиха големи пукнатини /на същата плоча/.

9

Анонимен

преди 9 години

Земетресенията и наводненията в София тепърва ще се показват и няма да мине без скъпи ремонти.

8

Евродепутат

преди 9 години

Няма такива безродни и безпътни инфантили като Станишев и компания. Последния номер е Орешарски уж подкрепя Кристалина , но Станишев казва , че Външен министър трябва да бъде жена социалист демек Италианката. Това не са хора , а *** , а още по малко Българи. Затова на изборите ще бъдат жестоко наказани.

7

барман

преди 9 години

*** глупавите журналисти "Изправи София на нокти". Ходете да пишете статии в жълтите вестници, поне бабите ще ви се връзват на плиткоумието. :}

6

MM

преди 9 години

До АнонименМоже би някои хора щяха да си оправят сградите, ако имаха пари.

5

аз

преди 9 години

До Анонименсобствениците това сме ние, но никой не го интересува повече от външната му врата

4

Анонимен

преди 9 години

Така е като ръководители карат да се изправя със мазилки кривотията на предишните

3

иц

преди 9 години

"Грешен сигнал за паднала стена изправи София на нокти" . Двата милиона жители на София, с разтреперени сърца, следяха развитието на ситуацията с мазилката на въпросната стена... По-сериозно с тези заглавия ли?

2

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е, че в България собствениците на сгради нямат никаква отговорност спрямо имота си. Ако бяхме нормална държава собствениците на сгради щяха да получават всяка седмица глоба докато не си оравят сградата!

1

Анонимен

преди 9 години

Не изобщо не е за притеснение! Такива дребни неща не са проблем за жителите и гражданитеДокато се разхождам с детето и жената из красивата и модерна Европейска столица София да падне мазилката от някоя сграда върху нас!Пък ако случайно оцелеем по пътя към къщи може да ни нападне глутница кучета(част от модерната фауна). Ако и тогава се справим в пощенската кутия ни чакат сметките към ЧЕЗ, Топлофикация и естествено данъците към общината.