70

До стефан

преди 9 години

Държавата отдавна е преминала в затихващ режим, ама виж червената партия ,която е докарала толкова злини на България за последните 25г , отдавна трябваше да я закрият.Да не говорим за производното и *** , която вкара част от Бия направо в 19 век

69

стефан

преди 9 години

Сутринта двама платени социолози предричат голяма победа на Герб на предстоящите избори. Ако това се случи и се върнат на власт Б.Б. Ц.Ц Ц.Ц. и партизанската внучка Л.П. България трябва да я закриваме. И тъй като те цяла година плащаха с народни пари протестите, сега ще им бъде върнато със същите камъни и нашата подина ще влезе в някакьв порой от който няма излизане. Затова българи гласувайте за всички други само не за Герб.

68

бивш Гербаджия

преди 9 години

Герб не разбирате ли,че вече почнахте да си губите гласоподавателите. С тези си действия ни става напълно ясно какво се опитвате да направите.... Продължавайте по този начин и на есен никой няма да гласува за вас. Аз вече не съм ваш гласоподавател, много бързо ме загубихте покрай глупостите на бойко за КТБ и опита ви за кражба сега в бъдеще!!!! Долни сте !!!

67

Анонимен

преди 9 години

Махнете го този лудия от компютъра .Той си е за 4 ти километър.Цял ден ще има да смърди !

66

Анонимен

преди 9 години

Комунистите са доказали , че са предателска и антинародна партия.Който им се хващал на номерата , винаги в крайна сметка е бил изиграван Пълна дистанция на ГЕРБ, щото итях ще ге завлекат в кюпа

65

ognyanz

преди 9 години

До 110: С Бойко Борисов е невъзможно да се постигне съгласие за каквото и да е било. Той ако днес се съгласи за нещо, утре се отказва. Така че от тия консултации наистина полза няма.

64

ognyanz

преди 9 години

От ГЕРБ искат пак да могат да изхарчат 4 милиарда както по време на тяхното правителство и затова искат да се увеличи максимално държавния бюджет. Всеки може да управлява, като харчи готови пари, които предното правителство му е оставило. Да осигуриш рист на икономиката обаче е по-тридна задача. Това с Дянковщина не става.

63

Рали1

преди 9 години

Докато се коментира само КТБ,ДПС слага ръка върху българските земи!!!Четете промените в сайта на Народното събрание!Законопроект за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползуването на земеделските земи от 3.07.2014 с ВНОСИТЕЛИ :ЛЮТВИ АХМЕД МЕСТАН, РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ, ТУНДЖАЙ ОСМАНОВ НАИМОВ, НЕВИН ХАЛИЛ ХАСАН, ДЖЕВДЕТ ИБРЯМ ЧАКЪРОВ, ПЕТЯ НИКОЛОВА РАЕВА.Чрез Общинските служби по земеделие,които са в ръцете на ДПС!Скандал след скандал -НАПУСКАЙТЕ И РАЗПУСКАЙТЕ !!!

62

Анонимен

преди 9 години

Така е 104,за някои-опорни точки,за други-опорни пачки.Ти кое предпочиташ?

61

прав си 103

преди 9 години

На някой май не му изнася да се разнищи истината за банките докрай.Що така,бе Миме?Даже и закон си гласуваха да не се плямпа против банковите машинации.За празни приказки-затвор.За пълни джобове-потупване по задницата и живот като в журнал.

60

ИСТИНАТА

преди 9 години

Абсурдистана се тресе от абсурди вече 25 години!!! Едно и също слушаме четвърт век преход - кризи, банкови фалити, големи борчове и затягане на колани, ***, килоти и тем подобни! Лицата които ограбват парите от банките и народа респективно се знаят, известни са с огромния лукс в който се ширят и обикалят света с парите на нас - абдалите, но не са известни само на прокуратурата...и те така ве4е 25 години!!! Народа го баламосват с кебапчета по изборите и сладки приказки за розово бъдеще...

59

Анонимен

преди 9 години

Да се целуваш с Местан и после да викаш, че не е вярно е повече от инфантилно. Тази опорна точка просто е гнила и не работи. БСП-ДПС-Атака ще останат в историята как се фалира България само за една година. След октомври не знам Станишев, Орешарски, Местан, Пеевски и Искров с каква охрана трябва да са. Работата е много спечена. Този път май ще е много зле.

58

вени

преди 9 години

AБСОЛЮТНО. СЪМ ПРОТИВ ДAВAНЕ И НA. СAМО ЛЕВ ЗA БAНКИ!!!!БОЖЕ,МИЛИ! ТA ТОВA СA МИЛИAРДИ! ДAЙТЕ ГИ ЗA ИКОНОМИКA,ЗA ТУРИЗЪМ,СAМО НЕ ПAК В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ И ПAК ДA СМЕ ДAНЪКОПЛAДЦИ НA ОТКРAДНAТИ ПAРИ!

57

Анонимен

преди 9 години

Народно събрание или депутатско събрание?Разчупете оковите в съзнанието си,освободете ума си!!

56

Анонимен

преди 9 години

Не ГЕРБ а Цецка-баба Ягата плаши!Боко нищо не е казал!Те сега са заедно с ДПС.Дали са комунистите от ГЕРБ,или предателите от АТАКА с турците все едно!

55

Анонимен

преди 9 години

Театър..

54

РАЗ ДВА

преди 9 години

бойко и герб да гласуват и ктб да отваря по бързо че вече не се трае

53

Анонимен

преди 9 години

Къде изчезнаха Мая Матросова и кутев-скриха се вдън зема след лидерът -беглец?

52

ИСТ

преди 9 години

БСП предлага да се изплатят депозитите над 200 хиляди лева. За това са необходими 2 милиарда лева. Ако след време друга банка се установи, че е в същото положение като КТБ, и при нея ли ще се изплатят депозитите над 200 хиляди лева. Ами още една.... От къде пари другари.Или е важно вие да си получите парите-това ли ви е социалната политика.

51

Анонимен

преди 9 години

Занимавате ни с ТИКВЕНИЦИТЕ от народното събрание , а няма новини за войната в Украйна - пълна тишинаТам имаме няколко стотин хиляди етнически българи как не ви е срам ?