5

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Да ме вземе мене !

4

Анонимен

преди 9 години

Жан Бернар, много си *** мъжки."Жан Бернар произхожда от заможна френска фамилия." 16те милиона на застаряващото Шери няма какво да ги пази, тя в твоите пари се цели."По думите й бракът е обещание да се сподели един живот и в него не може да има или и но."И какво стана с първият ти брак тогава, нали нямало "или" и "но"?! Шерии тези простотии ги говори на вятъра.

3

КОУЛчето

преди 9 години

"ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОРНема да барам парите .Ще чистя, ще мия, ще пера , ще готвя, ще гледам 3 деца, салатата и ракията са задължителни за мъжа ми . Ще говоря когато ме заговорят. Няма да се моткам с глупавите ми приятелки . Към мъжа ми, ще се обръщам с : ГОСПОДАРЮ .Винаги ще съм усмихната и готова за секс ."Аз да не съм проста БЕ, НЕ ПОДПИСВАМ .

2

Анонимен

преди 9 години

А, честито!

1

Феликс

преди 9 години

Човек по принцип нищо не губи ако се откаже да подпише договор, бил той брачен или какъвто и да е...Глупаво е да се счита , че отказване да се подпише договор е отказване от защита на парите и - пълен идиотизъм...Това е отказване да защити парите на бъдещият и мъж от нея самата - страшно благородна постъпка!