220

реалист

преди 9 години

Малки *** гъзолисчета първо прочетете какво казват американските генерали и Бжежински за Русия и тогава плюйте Това че мовете да пишете не говори за зрелост

219

до 316

преди 9 години

А американците обикалят света единствено с безкористни цели,да ПОМОГНАТ! Е добре помагат -разсипват държави,предизвикват граждански войни,бомбите им убиват мирни хора -какви демократи,чак ми настръхва косата от тяхната демокрация.А за икономическото робство няма да говоря ,абе "помагат"хората,на себе си "помагат"

218

неутрален

преди 9 години

Еее най-после да се напише нещо истинско. Всички коментари са излишни защотото това е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА полезна за всички. Информирайте се за истината и после сами решете кой вреди на света не си промивайте мозъците с европейски медии а търсете алтернатива. Цяла Европа и държавите роби на САЩ излъчват абсолютно едно и също мнение за Русия а именно че цитират исказванията на Банан Обама. Естествено че не е обективно някой да те учи на неговата си истина което означава ПЛЕНЯВАНЕ.

217

предупреждение

преди 9 години

Вие,леснозабравими люде!Вие би трябвало да внимавате добре.*** обикаля в Латинска Америка да спечели нещата с голяма дипломация,ама замаскирана.Зад тази дипломация стои безкрайно коварство досущ сатанински.Да знаете от мене.

216

Панталеев

преди 9 години

Кой *** Русофил написа тази глупост

215

Анонимен

преди 9 години

Eto tova e veche vic.I kak tochno Russia iztlaska USA ot Latinska Amerika.Ne pishete gluposti.Russia tarsi nachini za vlijanie i mezdunaroden avtoritet.Putin si izbiva compleksite i sveta mu se chudi na glupostite.Minaha vremenata na voinite,no imperskite anbicij na Russia prodalzavat oshte.

214

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Защо и до сега Русия се грижи за своите интереси, но не и за гражданите си?"Що за *** въпрос? Интересите на Русия са и интереси на нейните граждани, много ясно.

213

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Добре де. Когато бяха велика сила, защо всички руснаци искаха да емигрират на запад?"Нямам никакъв спомен руснаците масово да са искали да емигрират на запад. Напротив, смятаха страната си за най-доброто място за живеене. Друг е въпросът за отделни граждани като Солженицин, който се върна в Русия, за евреина Анатолий Шчарански, "борец" за човешките права в Русия, а сетне в Израел стана министър и одобряваше всички убийства и забрави бързо за човешките права. Емигрира Алилуева

212

Анонимен

преди 9 години

Защо и до сега Русия се грижи за своите интереси, но не и за гражданите си?

211

Анонимен

преди 9 години

Добре де. Когато бяха велика сила, защо всички руснаци искаха да емигрират на запад?

210

морски

преди 9 години

Велика статия!Браво!Слава на Русия!

209

някой

преди 9 години

До Samo minavamКолко много си прав,живял съм с рускиня 3 години и мога да ти кажа ,че по всеотдайни жени няма от тях и искат само малко любов нищо повече :)

208

Samo minavam

преди 9 години

Руснакът има една няпонятна за американците черта.Може да даде,без да иска нищо в замяна.Трудно е за разбиране.Само като си помисля с един руснак Павел,как празнувахме Деня на победата на центъра на Флоренция..........

207

Анонимен

преди 9 години

Статията е великолепна и много точна. А относно това какъв е Путин, светът вече го е оценил. Дори и европейските политици, колкото и да им е неприятно, го признават. Докато той прави политика и сключва икономически договори по света, черньото само дрънка оръжия и разпалва нови военни конфликти. Но на здраво мислещите хора по света почна да им писва от тази американска агресия. Не е далеч вече времето, когато и съюзниците на САЩ ще се отдръпнат от тях. Здравия разум трябва да вземе връх.

206

Мислете !

преди 9 години

Нямам никакво намерение и цел да ви убеждавам в каквото и да било. Това дали вярвате или не вярвате няма абсолютно никакво значение. Нещата са такива каквито са и рано или късно ще ви просветне.

205

така

преди 9 години

Разбрахте ли защо са тези американски напъни да очерни Русия? Изтиканата от Латинска Америка от народи и правителства се мъчи да се наложи силово на друг континент!

204

Анонимен

преди 9 години

Бог да пази Русия и България

203

DEVSADIVTAME

преди 9 години

До АнонименДжуджето си ти !

202

2 ДО Мислете

преди 9 години

... , лудите теории на Дейвид Айк и всякакви луди книги за луди от типа как била завладяна планетата ни от рептили и незнам си какви цивилизации и те управлявали сега. А профилактиката е само една - спри да гледаш и четеш такива глупости и влез в един истински и чист православен храм, а защо не и малко да отгърнеш Библията за да прочетеш нещичко от нея и се моли дано от нея да ти влезе нещо в главата !!!

201

1. ДО Мислете

преди 9 години

Аз не обиждам, приятельо, така както с лека ръка слагаш етикет на някого. Сега аз съм бил ***, после някой друг ще го отнесе, явно възпитанието ти е толкова ! И си тръгнал акъл да даваш. Първо, виж себе си и след това казвай кой какъв бил, ясно !? Не те знам в какви глупости за извънземни вярваш и се опитваш да обясняваш в коментара си кой стоял над планетата ни, но я вземи за профилактика за да се освободиш от тв възпитанието на НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК,ДИСКАВЪРИ ЧЕНЪЛ ...