23

Joro

преди 9 години

Това не са просто политици, това са факири!

22

Хора

преди 9 години

Оххх, колко повече да ви уври главата, че това правителсво РАБОТИ!!!

21

Отврат

преди 9 години

Герб пък искали 7!?!? Тия, добре че няма да се върнат ва власт, че не ми се мисли

20

Работа

преди 9 години

Чобанов заяви, че актуализацията няма аналог, тъй като досега не си спомня отиващо си правителство да поеме отговорната позиция и да осигури гъвкав буфер за правителствата, които идват след него.

19

11.5 МИЛИАРДА

преди 9 години

ЕГАТИ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА 11.5 МИЛИАРДА ЗАЕМ ТОЗИ ПЪТ ЧЕРВЕНИТЕ ИЗБИХА ВСИЧКИ КЪТНИЦИ СПЕТЕ СИ СПОКОЙНИ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО

18

tankist

преди 9 години

И СЕГА ГЕРБ КАТО ПОИСКАХА 6 МИЛИАРДА А НЕ 3.4 КО ПРАИМ НАЛИ ДО СЕГА РЕВАХТЕ ПРОТИВ *** ПОЧВАЙТЕ ДА РЕВЕТЕ ПРОТИВ ПОЖАРНИКЯРА. КАК ВИ СЕ СТРУВА 6 МИЛИАРДА А.

17

x

преди 9 години

Майко мила ... еб... ни майката .. за пореден път няколко милиарден заем.. Абе в тая държава живеят ли българи въобще ,на никой ли не му пука .......

16

Killuminati

преди 9 години

Нов държавен дълг от над 3.4 млрд. лева - червените кхмери искат тотално да рухнат държавата!

15

Ей Богу !!!

преди 9 години

Чубака от Червената Мъглавиня как се е захилил доволно, фалираха държавата ей Богу за само 1 година и половина! И това го правят вече за Четвърти път, но сега биха дори собствения си рекорд за бързина!

14

анонимен

преди 9 години

А, това за банките си трайте.Няма политик , който да не е вложил на депозит пари в банката на Василев.Дето се казваще сутрин е при Станишев , на обяд при Борисов и вечерта при Местан.

13

Анонимен

преди 9 години

Прекрасна снимка на най-голямото недоразумение в новата българска история...При толкова емитиран заем, сега залат 2.7% дефицит, като ще се наложи да се променя закона, който повече от 10 години казваше дефицит до максимум 2%. Но те това го могат защото са социалисти...Историята го показва, че след тяхно управление винаги държавата е на колене.И да не забравите да си ги изберете пак, разбира се, след това ЕС да упреквате за избора си. С такива ***, мизерията ви е гарантирана, защото са.....

12

Анонимен

преди 9 години

добре де, къде отидоха над 7-те милиарда, изтеглени като заем досега???

11

Някой

преди 9 години

Бесилката се приближава....

10

ИСТ

преди 9 години

Банка фалира-голям смях .Министърчето подава ръка за още.

9

Сали

преди 9 години

Ауууу, то бива, бива *** ама този еша си нема. Да пази Господ. Чукайте на дърво докато му гледате еврейския сурат.

8

Анонимен

преди 9 години

Нов заем от МВФ и Световна банка за около 20 милиарда евро ще успокои богатите вложители и ще закърпи бюджета за спасяване на банките. После след 3-4 години ЕС и САЩ ще опростят заема както стана и с Гърция.

7

Анонимен

преди 9 години

Данъци,осигуровки,винетки,такси,20 % ДДс от всяка стока и услуга,глоби,актове,фишове..се вливат в държавата..Няма пари,няма,няма..

6

БУДА-ла

преди 9 години

Ето ви сега Крадливата Псевдо-Демокрация в действие!Излъгахте се по Измамниците от СДС-то и развалихте Хуманния Комунизъм, при който имаше хляб и работа за всички Честни и трудолюбиви хора...Скачахте дирижирано по митингите, , контролирани от едри ***, защото който не скачал бил червен?!Сега Демократично ще гладувате и ще се чудите как да изкарате месецаСдС-то разруши толкова за рекордния срок от 10-тина год, колкото и турците не успяха за 500 г Ама щом е партия, не било престъпление?

5

Бивш член на БСП

преди 9 години

"Съпругата на Цветлин Йовчев - Милена Йовчева е финансов директор и главен счетоводител на подготвяната за одържавяване банка "Креди Агрикол" и в настоящия момент. Тя остава на този пост по нареждане на вътрешния министър, въпреки установените нарушения". Е драги сънародници сега стана ли ви ясно , защо Йовчев прати въоражени полицаи в КТБ , точно така познахте, за да я фалира и жена му да стане собственик без пари. Когато Гамизов го написа преди два дни , червените *** викаха не е вярно ами сега....

4

Банкер

преди 9 години

Сега вече Гамизов го каза. Цялата уйдурма е жената на Йовчев да придобие банката , а Пеевски да не връща кредитите. Ето защо нахлуха полицаите като слон в стъкларски магазин. Цацаров тебе не те ли е срам, и ти ли Бруте. Пак се потвърди, че БКП-БСП с помоща на ДС крадат парите на хората чрез банките. Така направиха 1997 г. и сега се пробват.